Παναθηναϊκός: Να μην παραγκωνιστεί και αυτός όπως ο Αϊτόρ!
Μέσα σε όλες τις εξελίξεις (αλλαγή προπονητή, συλλαλητήριο) πέρασε στα ψιλά η επιστροφή του Χόρντουρ Μάγκνουσον στις προπονήσεις.
Μακάρι να πάνε όλα καλά για το παιδί αφού ο χιαστός είναι ο χειρότερος τραυματισμός σε κάθε αθλητή. Μιλάμε για τον παίκτη που πάνω του στήριζε πολλά ο Ιβάν στο χτίσιμο επιθέσεων.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μπορεί να μην είναι το φόβητρο του αντίπαλου επιθετικού και να παίζει περισσότερο με το διάβασμα των φάσεων, την τακτική του παιδεία και λιγότερο με την δύναμη και την επιθετικότητα στο μαρκάρισμα στο ανασταλτικό κομμάτι(πράγματα που έδινε ο Μπαρτ Σένκεφελντ), όμως, η αξιοπιστία του αμυντικά σε συνδυασμό με το ατού του στη δημιουργία των χαμηλών μέτρων, τον καθιστούσαν σημαντικό στην έκδοση Παναθηναϊκού by Γιοβάνοβιτς.
Θα δείξει το μέλλον πως θα πάει η αποθεραπεία του , αν θα ταιριάξει στο πλάνο του επόμενου προπονητή, ευχόμαστε μόνο μην δούμε άλλη περίπτωση Αϊτόρ που δεν φτάνει που σακατεύτηκε αλλά όταν επέστρεψε στις προπονήσεις είδε τον Ιβάν να χαιρετά (ο κόουτς που του έσωσε την καριέρα στην Ελλάδα δεν ήταν πια στο Κορωπί) και τον αντικαταστάτη του να μην τον βλέπει, με τον Ισπανό να βιώνει μια δεύτερη εποχή Λάζλο Μπόλονι!
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός