Παναθηναϊκός: Βρήκε τρεις «μεταγραφές» ο Γιοβάνοβιτς

Απώλειες παικτών, όχι, όμως... βαθμών - Πρώτο «διπλό» ο Παναθηναϊκός!

Με τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (η πρώτη έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια), ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Eπικράτησε της Λαμίας με 3-1 στο Πανθεσσαλικό στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής και κατέκτησε το πρώτο εφετινό «τρίποντό» του μακριά απ’ την έδρα του.

Ο Αραμπούλι έβαλε μπροστά τη Λαμία στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Παναθηναϊκός (που «έχασε» τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος Καρλίτος με τραυματισμό στο 28’) «γύρισε» το ματς με τα τέρματα των Λούντκβιστ, Μακέντα και Μαουρίσιο.

Παναθηναϊκός: Βρήκε τρεις «μεταγραφές» ο Γιοβάνοβιτς

Στον Βόλο, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε με ικανοποίηση παίκτες όπως ο Φεντερίκο Μακέντα, ο Λούκας Βιγιαφάνιες ή ο Ζοζέ Μαουρίσιο να προσφέρουν και ουσιαστικά να έρχονται σαν… μεταγραφές για το κάτι παραπάνω.

Οι τρεις παίκτες μπορούν να δώσουν επιπλέον λύσεις στον προπονητής τους και στα επόμενα ματς είναι πιθανό να πάρουν περισσότερο χρόνο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News