Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πάρει το 1 εκατ. ο Παλάσιος

Η Super League ολοκληρώθηκε με το Τριφύλλι να καταλαμβάνει την τέταρτη θέση, ενώ το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν κόντρα στον Άρη το ερχόμενο Σάββατο δρομολογεί τις εξελίξεις στο πράσινο στρατόπεδο.

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα πάρει το 1 εκατ. ο Παλάσιος

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος αγωνίστηκε για περίπου 35 λεπτά κόντρα στον Ολυμπιακό, με το ντέρμπι αιωνίων να είναι -εκτός απροόπτου- το τελευταίο παιχνίδι που αγωνίζεται, με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, στην Λεωφόρο.

Και αυτό γιατί οι συζητήσεις με το Τριφύλλι δεν ευδοκιμούν αφού υπάρχει δεδομένη απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία απ’ ότι φαίνεται δεν θα γεφυρωθεί.

Οι απαιτήσεις του Αργεντίνου είναι γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ ετησίως, με τον ποδοσφαιριστή να αναζητεί το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Από την άλλη πλευρά, οι ιθύνοντες του πράσινου κλαμπ δεν έχουν τη διάθεση να ανέβουν σε τόσο υψηλά οικονομικά επίπεδα για την δεδομένη αξία του παίκτη, με τον «Τούκου» να μετρά αντίστροφα για την αποχώρησή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr