"Ισοπαλία σαν νίκη για αυτόν τον Παναθηναϊκό - Παίκτες χρήσιμους ο Γιοβάνοβιτς"

Ο Παναθηναϊκός η πιο αποτελεσματική ομάδα της Superleague!

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Κολοκοτρώνης, σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.

Αναλυτικά, όσα αναφέρει στην εφημερίδα REAL NEWS:

Για τον κανονικό Παναθηναϊκό, το 0-0 στο Καραϊσκάκη δεν θα ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλά για τον Παναθηναϊκό του Αλαφούζου αυτός ο βαθμός ισοδυναμεί με νίκη.

Η ομάδων των «πράσινων» άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού στο δεύτερο ημίχρονο, έμεινε όρθια και στόχος του Γιοβάνοβιτς και των παικτών του είναι να «χτίσουν» πάνω σε αυτή τη λευκή ισοπαλία και να κάνουν μία επανεκκίνηση όσον αφορά την εικόνα τους στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, άλλωστε, δύο ματς είναι αυτά που έχουν στενοχωρήσει τον κόσμο. Στα Γιάννενα και στου Χαριλάου. Και στους δύο αυτούς αγώνες ο Παναθηναϊκός δέχθηκε νωρίς γκολ και γνώρισε ισάριθμες ήττες. Αντίθετα με το Καραϊσκακη, που μπήκε διαβασμένος, ήταν καλά στημένος και στο τέλος πήρε αυτό που ήθελε. Και, μάλιστα, με άμυνα ανάγκης λόγω των πολλών τραυματιών.

Κι όμως, από το ντέρμπι φάνηκε ότι ο Γιοβάνοβιτς έχει στα χέρια του παίκτες που ανάππάσα στιγμή μπορούν να του φανούν χρήσιμοι, γιατί όχι και να πάρουν φανέλα βασικού. Με πρώτο και καλύτερο τον Μπρινιόλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News