Αποκάλυψη: Μαρινάκης και Μελισσανίδης για βασικό του Παναθηναϊκού

Αποκάλυψη: Μαρινάκης και Μελισσανίδης για βασικό του Παναθηναϊκού

Νότιγχαμ Φόρεστ και ΑΕΚ ρώτησαν τον ατζέντη του Χουάνκαρ για τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή το τρέχον καλοκαίρι.

Σε επαφή με τον μάνατζερ του Ισπανού αριστερού μπακ του Παναθηναϊκού ήρθαν οι Νότιγχαμ Φόρεστ και ΑΕΚ.

Ο αγγλικός σύλλογος, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη έχει στο «ραντάρ» του τον Χουάνκαρ, αλιεύοντας πληροφορίες από τους Πειραιώτες. Από την άλλη, οι «κιτρινόμαυροι», ανέκαθεν, παρακολουθούσαν στενά τους παίκτες του Παναθηναϊκού (απέκτησαν άλλα δύο αριστερά μπακ από τους πράσινους στο κοντινό παρελθόν, τους Χουλτ και Ινσούα).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newspao.gr, ο ατζέντης του Χουάνκαρ άφησε ανοικτό το θέμα για περαιτέρω διαπραγματεύσεις, εφόσον καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες του παίκτη. Ο τελευταίος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, μετά την αγωνιστική «πανωλεθρία» του Τριφυλλιού και θα χρειαστεί λίγο χρόνο να «ζυγίσει» τα πράγματα.

Βέβαια, ο Χουάνκαρ έχει συμβόλαιο με τους πράσινους και εκείνοι θα πρέπει να πληρωθούν κανονικά, προκειμένου να τον ελευθερώσουν!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News