Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ!

Ανώτερος ο Παναθηναϊκός, έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ!

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ με πέναλτι της Σπυριδωνίδου αλλά η Χαλατσογιάννη κράτησε το αήττητο για τον ΠΑΟΚ που αρνείται να χάσει.

Η πρώτη τελική στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 25ο λεπτό με το επικίνδυνο φάουλ της Ρόγκαν να περνάει εκτός, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Χαλατσογιάννη βρήκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή την Βαρδαλή η οποία από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε καλά την μπάλα, στέλνοντάς την λίγο όαυτ.

Στο μισάωρο της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι με την Σπυριδωνίδου που ανετράπη από τη Νίχαους, με την επιθετικό των «πρασίνων» να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΠΑΟΚ απείλησε με την Μήτκου στο 47′ και ουσιαστικά προειδοποίησε για τη συνέχεια, καθώς στο 54ο λεπτό η Χαλατσογιάννη με ένα πολύ δυνατό σουτ εκτός περιοχής βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1 και φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχες είχαν φάση με σουτ της Ρόγκαν το οποίο η Νίχαους απέκρουσε.

Στο 72ο λεπτό η νεοεισελθούσα Αργυρίου έγινε επικίνδυνη βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού και εκτελώντας άουτ. Λίγες στιγμές αργότερα ήταν η σειρά του Παναθηναϊκού να απειλήσει με την Σπυριδωνίδου, η οποία είδε ξανά τη Νιχάους να μπλοκάρει την μπάλα. Στο 80′ σημειώθηκε η μεγαλύτερη φάση του ματς για τον Δικέφαλο, με την Γιαννακά να κάνει υπέροχη ενέργεια και σπάσιμο στην Αργυρίου, η οποία από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει με το σουτ της να πηγαίνει κόρνερ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News