Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στην 4άδα του πρωταθλήματος - Με μειονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό

Πρόκριση για τον Παναθηναϊκό στην 4άδα του πρωταθλήματος - Με μειονέκτημα κόντρα στον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός με 2-1 νίκες επί του Πανιωνίου προκρίθηκε στην πρώτη 4άδα του πρωταθλήματος, ενώ εξασφάλισε παράλληλα και την ευρωπαϊκή του έξοδο.

Το «τριφύλλι» επιβλήθηκε επί του Πανιωνίου με 13-10, στον τρίτο και καθοριστικό μεταξύ τους αγώνα της σειράς των προημιτελικών των Play Off και μάλιστα μέσα στην έδρα του αντιπάλου του, στο Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, έκανε το 2-1 στις νίκες και πήρε τη μεγάλη πρόκριση.

Έτσι οι «πράσινοι» θα παίξουν πλέον στα ημιτελικά των Play Off για τις θέσεις 1η-4η, με μειονέκτημα έδρας, κόντρα στον Ολυμπιακό. Κορυφαίος για το «τριφύλλι» ήταν ο Παπανικολάου με πέντε γκολ, ενώ τρία είχε ο Μπραΐμης.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αποφασισμένος και με πολύ καλό ρυθμό από την αρχή πήρε προβάδισμα το οποίο διατήρησε μέχρι και το τέλος.

Οκτάλεπτα: 3-5, 3-3, 1-2, 3-3.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης, Παπάκος Γ. 1, Γραμματικός 1, Καλαϊτζής 1, Μοσκόφ 2, Μουρίκης, Γούνας 4, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Παυλοστάθης, Κατραούρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν. 5, Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης 3, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ. 1, Αγκόρτσας, Αλβέρτης 2, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News