Παναθηναϊκός: Λευκή ισοπαλία και... επικίνδυνη ζώνη για το Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός: Λευκή ισοπαλία και... επικίνδυνη ζώνη για το Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός Β΄ είχε κάποιες καλές στιγμές στην Ρόδο κόντρα στον Διαγόρα, ωστόσο δεν μπόρεσε να τις αξιοποιήσει και έτσι το ματς της 7ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 2 έληξε ισόπαλο (0-0).

Το πρώτο ημίχρονο στην Ρόδο είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού Β΄ σε αρκετές στιγμές έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Διαγόρα, ωστόσο δεν έκαναν σωστές επιλογές.

Στο 21ο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασακόπουλος πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του απέκρουσε ο Λαδάς. Περίπου 19 λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή. Ο Τσιαντούλας από αρκετά μακριά έκανε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Ξενόπουλο να διώχνει και να κρατάει το μηδέν.

Στην αμέσως επόμενη φάση το Τριφύλλι απάντησε. Ο Κυριόπουλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του από τα αριστερά, μπήκε μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του κόπηκε την τελευταία στιγμή.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός Β΄ έφτασε μια ανάσα από το 0-1. Στο 50΄ ο Προδρομίτης κατέβασε ωραία την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ του λίγο πριν καταλήξει στα δίχτυα σταμάτησε στα σώματα.

Στη συνέχεια το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις. Στο 78΄ ο Κρυπαράκος μπήκε από τα αριστερά, γύρισε την μπάλα, η άμυνα του Διαγόρα Ρόδου έδιωξε και έφυγε μόλις άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Διαγόρας Ρόδου έφτασε κοντά στο γκολ, με την κεφαλιά του Μανιά να βρίσκει στο δοκάρι και να φεύγει άουτ.

Διαγόρας Ρόδου (Ν. Ράτκο): Λαδάς, Αρίας (89΄ Ταχματζίδης), Νικολής (89΄ Σταματούλας), Δημητρίου, Δημόπουλος, Τσιαντούλας, Μασούρας, Λούκιτς (57΄ Μουντές), Βολάκης (57΄ Τσαβός), Λεσάι (83΄ Μανωλάκης), Μανιάς

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος, Μαρτίνης, Κατρής, Κυριόπουλος, Προδρομίτης, Σαρδέλης (73΄ Κρυπαράκος), Νταμπίζας (73΄ Λιούμης), Λάμψιας (75΄ Τουρκοχωρίτης), Καραμπάς (68΄ Μαντσίνι)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News