Κυπελλούχος ο Κόντης - Μεγάλη «ζημιά» για τον Παναθηναϊκό
Ο ΟΦΗ του Χρήστου Κόντη κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με νίκη 3-2 στην παράταση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Στα προκριματικά του Conference League ο Παναθηναϊκός, εκτός Ευρώπης ο Λεβαδειακός και ο… Άρης.
Ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά και έφθασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη 3-2 επί του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό των 120′.
Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε νωρίς με τον Μιχαηλίδη, αλλά η ομάδα του Χρήστου Κόντη έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα και τον Νους. Ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2, όμως, την τελευταία λέξη είπε ο Ισέκα από τη λευκή βούλα.
Οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στην Ευρώπη και θα ρίξουν «ζαριά» για το UEFA Europa League.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός «υποβαθμίστηκε» σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του UEFA Conference League.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει πρόωρο «τέλος» στη μάχη της πέμπτης θέσης με τον Λεβαδειακό και τον Άρη να μένουν οριστικά χωρίς εισιτήριο, παρά τις αγωνιστικές που απομένουν στο «5-8».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»