Κυπελλούχος ο Κόντης - Μεγάλη «ζημιά» για τον Παναθηναϊκό
Ο ΟΦΗ του Χρήστου Κόντη κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με νίκη 3-2 στην παράταση επί του ΠΑΟΚ στον τελικό του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Στα προκριματικά του Conference League ο Παναθηναϊκός, εκτός Ευρώπης ο Λεβαδειακός και ο… Άρης.
Ο ΟΦΗ ανέτρεψε τα προγνωστικά και έφθασε στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με νίκη 3-2 επί του ΠΑΟΚ στον μεγάλο τελικό των 120′.
Ο Δικέφαλος του Βορρά προηγήθηκε νωρίς με τον Μιχαηλίδη, αλλά η ομάδα του Χρήστου Κόντη έκανε τη μεγάλη ανατροπή με τον Φούντα και τον Νους. Ο Γερεμέγεφ ισοφάρισε στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων σε 2-2, όμως, την τελευταία λέξη είπε ο Ισέκα από τη λευκή βούλα.
Οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στην Ευρώπη και θα ρίξουν «ζαριά» για το UEFA Europa League.
Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός «υποβαθμίστηκε» σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και θα συμμετάσχει στα προκριματικά του UEFA Conference League.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη φέρνει πρόωρο «τέλος» στη μάχη της πέμπτης θέσης με τον Λεβαδειακό και τον Άρη να μένουν οριστικά χωρίς εισιτήριο, παρά τις αγωνιστικές που απομένουν στο «5-8».
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Έρχεται υλικό που «καίει» τον Μπαρτζώκα - Η ανάρτηση Γιαννακόπουλου
- Αυτό είναι το βίντεο με τις αισχρές εκφράσεις του Μπαρτζώκα στον Αρώνη
- «Ενδιαφέρθηκαν για Βιβτσαρένκο Παναθηναϊκός και Ντεπορτίβο - Το ποσό της ρήτρας»
- «Παναθηναϊκός για Τάχα Αλί» - Το νέο μεταγραφικό σενάριο για Τριφύλλι
- Παναθηναϊκίος: Τα δεδομένα για το Game 4 - Τι ισχύει με ΑΣΕΑΔ και ΔΕΑΒ