Θαύματα δεν γίνονται, αυτό θα είναι επιτυχία για Γιοβάνοβιτς

Αυτά ζήτησε ο Γιοβάνοβιτς: Θέλει να είναι το απόλυτο αφεντικό ενός μικρού ρόστερ!

Θαύματα στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Του χρόνου ο κόουτς αρχικά πρέπει να δει πως ο Παναθηναϊκός θα φέρει στο γήπεδο αυτούς τους λίγους χιλιάδες… ήρωες που απέμειναν να ενδιαφέρονται ακόμα για τα αγωνιστικά του.

Η μιζέρια στον τρόπο παιχνιδιού επιβάλλεται να εκλείψει και το κλαμπ να αλλάξει χαρακτήρα και λογική.

Να κάνει μεγαλύτερη κατοχή μπάλας, να πρεσάρει πιο πολύ με τους μέσους (κι όχι μόνο με τον Αλεξανδρόπουλο), να επιτρέπει στους φορ να γυρνάνε λιγότερο και να περιμένουν την μπάλα λίγο πιο πολύ.

Μπορεί τα overlap να είναι λιγότερα αρχικά, αλλά κάθετα η ομάδα πρέπει να τσουλάει την μπάλα σωστότερα κι οι (αντ)επιθέσεις της να είναι …φωτιά.

Θα είναι καλό (σε αντίθεση με φέτος) η ομάδα να πάψει να πανικοβάλλεται όταν αμύνεται και να ψάχνει τρόπο να χτυπήσει στην κόντρα: αυτό από μόνο του θα μαρτυρήσει αγωνιστική ωριμότητα. Το πιο σπουδαίο θα είναι ο Σέρβος να φτιάξει μια ομάδα με μηχανισμούς και ταυτότητα…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News