«Ντόπες» από οπαδούς στο Κορωπί - Τι είπαν στους παίκτες

Βαθμολογία Superleague: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν, καθώς ακολουθούν παιχνίδια που θα κρίνουν το Κύπελλο, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει σε μια κρίσιμη φάση της σεζόν, καθώς ακολουθούν παιχνίδια που θα κρίνουν το Κύπελλο, αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη.

Για αυτό το λόγο σήμερα στο κορωπί βρέθηκε αντιπροσωπεία της Θύρας 13, προκειμένου να εμψυχώσει τους παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το πρωί της Τρίτης, αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο του κλαμπ στο Κορωπί, ζήτησε νίκη στο ντέρμπι των «αιωνίων», την 2η θέση στο πρωτάθλημα, την μεγάλη επιστροφή στην Ευρώπη αλλά και την μέγιστη προσπάθεια για την κατάκτηση του φετινού Κυπέλλου.

«Πάρτε Κύπελλο, βγείτε Ευρώπη, νικήστε τον Ολυμπιακό», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα.

Παράλληλα, ο κόσμος εξέφρασε την στήριξή του στους παίκτες και τον Λάζλο Μπόλονι για την επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο σύλλογος…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News