Η απαίτηση του ΠΑΟΚ που ναυαγεί το ντιλ με Κάτσε

Η απαίτηση του ΠΑΟΚ που ναυαγεί το ντιλ με Κάτσε

Ο Κάτσε δεν θα συνεχίσει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – την καριέρα του στον Παναθηναϊκό, ύστερα από το e-mail που έλαβε η πράσινη ΠΑΕ από την σύμβουλο του Ιβάν Σαββίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα.

Εκεί που άπαντες θεωρούσαν δεδομένη την παραμονή του Αλβανού μέσου στην Αθήνα, ένα e-mail ήταν αρκετό για να στραβώσει το deal μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ.

Οι πράσινοι είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον «Δικέφαλο του Βορρά» την πληρωμή των 230.000 ευρώ. Έπειτα από παροτρύνσεις της συμβούλου του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, τα δεδομένα άλλαξαν ριζικά.

Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πληρώσει… ούτε ένα ευρώ, προκειμένου ο Κάτσε να ντυθεί εκ νέου στα πράσινα. Συνεπώς, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο το συμβόλαιο του παίκτη, πράγμα δύσκολο για τα τωρινά δεδομένα του συλλόγου.

Την δεδομένη στιγμή υπάρχουν δυο σενάρια. Είτε ο παίκτης θα πιέσει την κατάσταση (διότι επιθυμεί να παίξει στον Παναθηναϊκό)… μέσω του μάνατζερ του και ο ΠΑΟΚ θα αλλάξει την πολιτική του, είτε εκείνος θα περιμένει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού.

Στο δεύτερο σενάριο ο Παναθηναϊκός θα βγει μπλεγμένος… ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, διότι θα μείνει «γυμνός» στην θέση «6» και θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιον «φρέσκο» ποδοσφαιριστή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News