Μολίνς σε Κωνσταντίνου: «Δε ντρέπεσαι; Έρχεσαι και μας λες μ@λ@κ!$ς...»

Κωνσταντίνου: «Από λάθος συνεννόηση δεν κλήθηκαν Σεϊταρίδης και Μπασινάς»

Έξω φρενών φέρεται να έγινε ο Γκιγιέρμο Μολίνς κατά την επίσκεψη του Κωνσταντίνου στο Κορωπί…

Στις 30/03 ο εκτελών χρέη προέδρου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήγε στο Κορωπί για να μεταφέρει νέες υποσχέσεις προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τα χρήματα που έχουν να λαμβάνουν. Αυτό, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν άρεσε καθόλου στους παίκτες του Παναθηναϊκού, που την… έπεσαν στον Κωνσταντίνου.

Όπως γράφει το contra, ο Μολίνς κάλεσε τον μεταφραστή της ομάδας και ζήτησε να μεταφράσει αυτολεξεί όσα ήθελε να πει, αφού ο Κωνσταντίνου δεν καταλαβαίνει και δε γνωρίζει την αγγλική γλώσσα. Ακολουθεί ο μονόλογος του Σουηδού φορ, αλλά και η παρέμβαση του Ουσμάν Κουλιμπαλί:

  • Μολίνς: «Έρχεσαι και μας δίνεις ξανά υποσχέσεις. Ειλικρινά δεν ντρέπεσαι με αυτά που μας λες; Ησουν και παλιός παίκτης της ομάδας, υποτίθεται πως ξέρεις το κλαμπ κι έρχεσαι και μας λες μ@λ@κίες (σ.σ. bullshits). Μας λες για ποσοστά 10, 20 και 30% Οι ξένοι είμαστε απλήρωτοι ακόμη για τον Οκτώβρη. Αυτό το γνωρίζεις; Πήγα στο εξωτερικό και πλήρωσα μόνος μου τις θεραπείες που έκανα στους κοιλιακούς και δεν ασχοληθήκατε. Βαρεθήκαμε πλέον τις υποσχέσεις κι όλα όσα μας λες κάθε φορά…»
  • Κουλιμπαλί: «Το γεγονός ότι είμαστε ξένοι δεν σημαίνει πως δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται. Μην μας περνάτε για χαζούς…».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News