Καμία ελπίδα! Βγήκε ο Τσάκας να χλευάσει το Athens Alive! (pic)

Ο Τσάκας... ξαναχτυπά (pics)

Η προοπτική του «Athens Alive» έχει σπείρει τον πανικό σε πολλά μέτωπα, όπως αποδεικνύεται περίτρανα την σημερινή ημέρα. Πρώτα ο Καπράλος… τώρα ο Βλάσης Τσάκας(!), ο άνθρωπος που θα έφερνε τα πάνω – κάτω με την εμπλοκή πρίγκηπα στην πράσινη ΠΑΕ προ δεκαετίας!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τα δίνει όλα… ώστε να λυτρωθεί ο Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο και Ερασιτέχνη. Και όχι μόνο. Ξοδεύει καθημερινά χρόνο και ενέργεια, ενώ είναι διατεθειμένος να συνεχίσει να επενδύει στον χώρο του αθλητισμού, κάνοντας παράλληλα και ένα μεγάλο δώρο στην πρωτεύουσα της χώρας, την Αθήνα.

Το «Athens Alive» αφορά ΚΑΙ τον Παναθηναϊκό. Η Αθήνα θα κερδίσει πάρα πολλά από αυτό το project και έρχεται ο Βλάσης Τσάκας (!) να χλευάσει το όλο εγχείρημα.

Εν συνεχεία, όλα τα γαυροσάιτ, που έκαναν φύλλο και φτερό αυτό το – εκτός πραγματικότητας – κείμενο, το αναπαρήγαγαν… για να αποθαρρύνουν την επίτευξη του υποσχόμενου πρότζεκτ.

Δείτε παρακάτω:

Καμία ελπίδα! Βγήκε ο Τσάκας να χλευάσει το Athens Alive! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News