Πέγκυ Ζήνα: «Ο Light είναι τράπερ, όχι τραγουδιστής - Μην τα μπερδεύουμε» (vid)

Πέγκυ Ζήνα: «Ο Light είναι τράπερ, όχι τραγουδιστής - Μην τα μπερδεύουμε» (vid)

Η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε τη δική της απάντηση σε όσα δήλωσε πριν μερικές ημέρες ο τράπερ για εκείνη.




Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα Δε γίνεται», μιλώντας για τη μουσική, την κόρη της αλλά και τον Light.

Η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν επιθυμεί η κόρη της να γίνει τραγουδίστρια, αλλά απάντησε σε σχετική ερώτηση, πως η μικρή ακούει κάποια τραγούδια με στοιχεία της τραπ μουσικής.




Όταν ερωτήθηκε για τα σχόλια που είχε κάνει ο Light για εκείνη τις προηγούμενες ημέρες, η Πέγκυ Ζήνα έσπευσε να ξεκαθαρίσει πριν την ερώτηση πως ο Light είναι τράπερ και όχι τραγουδιστής, «για να μην τα μπερδεύουμε», όπως τόνισε.




«Ευχαριστούμε για την επιλογή, δεν ξέρω αν συμφωνεί και η Μαντόνα σε αυτό, για τη μεγάλη τιμή που της έκανε ο τράπερ Light. Ευχαριστούμε πολύ, πολύ. Θα ακολουθήσουμε τη συμβουλή. Δεν μου αρέσει πολύ αυτό το είδος, αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό. Δέχομαι ότι υπάρχει και αυτή η μουσική, αυτό το είδος και δεν είμαι αρνητική σε οτιδήποτε είναι της μόδας», είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε το βίντεο




protothema.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News