Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 74-98: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ 74-98: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο εντός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αμέσως, μου ήρθαν στο μυαλό τα λόγια του Καλαϊτζή μετά την οριστική αναβολή της αναμέτρησης με τη Ζάλγκιρις πως θα έπρεπε να διακοπεί η διοργάνωση της Ευρωλίγκα για 15-20 μέρες λόγω της κατάστασης με τον Covid-19. Σίγουρα, οι πράσινοι δεν θα είχαν και πάλι πολλές πιθανότητες κόντρα στους πανίσχυρους Ρώσους, αλλά θα γινόταν η διεξαγωγή ενός μπασκετικού αγώνα υπό καλύτερες συνθήκες.

Δημήτρης Πρίφτης (5/10): Του.. βγήκε η αρχική πεντάδα χωρίς Νέντοβιτς, Μέικον και Παπαγιάννη. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός στην πρώτη περίοδο, όμως, στην πορεία κάπου χάθηκε η μπάλα. Όποιος παρακολούθησε, βέβαια, το ματς θα είδε πως η ΤΣΣΚΑ ήταν πιο έτοιμη από άποψη φυσικής κατάστασης από το Τριφύλλι που πέρασε τα… πάνδεινα με τον ιό.

Κέντρικ Πέρι (6/10): Έκανε το step up εκεί όπου δεν το περίμενε κανείς. Πιθανώς, ο ίδιος να έδειξε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ύστερα από τη μεταγραφή του Γιόβιτς. Ολοκλήρωσε το ματς με 15 πόντους, αλλά ακόμη και σήμερα, απέδειξε πως ο άνθρωπος δεν είναι… δημιουργός (1 ασίστ).

Ντάριλ Μέικον (3/10): Εκτός… φόρμας ο Αμερικανός γκαρντ με 4/9 δίποντα και 0/4 τρίποντα.

Γιώργος Παπαγιάννης (5,5/10): Το σημείο αναφοράς στο ρόστερ του Παναθηναϊκού παρουσίασε σχετικά καλή εικόνα στα 25 λεπτά που αγωνίστηκε. Αναμένει κι αυτός με ανυπομονησία τον ερχομό του Γιόβιτς για να βρει στήριγμα. Σημείωσε 9 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (1/10): Καταστροφικό δίλεπτο έκανε ο Έλληνας γκαρντ και από κει και ύστερα, η ΤΣΣΚΑ ξεκίνησε το μεγάλο σερί του 23-0…

Βασίλης Καββαδάς (1,5/10): Δεν είναι παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκα και αποσύρθηκε από το παρκέ με ένα λάθος και ένα φάουλ.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε καλά ποσοστά ευστοχίας της τάξεως του 77,7% στα σουτ εντός πεδιάς (7/9), δίχως, όμως, να ευστοχήσει από τα 6,75. Μάζεψε 2 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ για 3 λάθη. Σταμάτησε στους 16 πόντους.

Λεωνίδας Κασελάκης (2/10): Δεν έκανε καλό ματς ο Έλληνας φόργουορντ που προέρχεται κι αυτός από δύσκολο διάστημα…

Οκάρο Γουάιτ (3/10): Απαρατήρητος από το ματς πέρασε και ο Γουάιτ με μικρή συνεισφορά σε άμυνα και επίθεση.

Νεοκλής Αβδάλας (5/10): Είχε μια ωραία πάσα στον Παπαγιάννη που οδήγησε σε φάουλ την ΤΣΣΚΑ. Πήρε κι ένα τρίποντο με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι, όμως, ολοκλήρωσε τη φάση ο Παπαπέτρου. Στα 15 του λίγοι αθλητές έχουν αποκομίσει τέτοιες εμπειρίες. Πολλά μπράβο!

Νεμάνια Νέντοβιτς (2/10): Κάκιστη η εικόνα από το Σέρβο, ο οποίος ήταν η σκιά… του εαυτού του. Πήρε μόλις δύο σουτ σε 14 λεπτά συμμετοχής με μηδέν ασίστ και ένα λάθος.

Τζέρεμι Έβανς (2,5/10): Κάτι πήγε να δείξει στην αρχή, στην πορεία τον πήρε η κατηφόρα. Θέλει δεδομένα και αυτός, τον «Γιόβιτς» του!

Χάουαρντ Σαντ Ρος (7/10): Μαζί με τους Πέρι – Παπαπέτρου έβγαλαν τη μεγαλύτερη διάθεση στο ματς και προσπάθησαν να κρατήσουν τον Παναθηναϊκό όρθιο στο σκορ. Ο Κουβανός είχε 9 πόντους και 6 ασίστ με την εμφάνισή του να καταλογίζεται στα ελάχιστα «συν» της βραδιάς, μιας και εκείνος απουσίαζε και από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News