Παναθηναϊκός: Τα τηλεοπτικά του πόλο

Πρώτος ο Παναθηναϊκός στην άρση βαρών!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος γνωστοποιεί σχετικά με τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στους φετινούς αγώνες πόλο.

Η διοίκηση του «τριφυλλιού» ενημερώνει ότι έχει εκχωρήσει τα τηλεοπτικά του δικαιώματα στην ΚΟΕ για τις «ναυμαχίες» του ΠΑΟ.

Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι η ΚΟΕ σέβεται απόλυτα τα σωματεία μοιράζοντας αποκλειστικά σε αυτά το έσοδο που προκύπτει, όπως θα έπρεπε να είναι σε αυτή την κατεύθυνση όλες οι ομοσπονδίες και ενώσεις.

Κατά συνέπεια κάποιοι αγώνες του «τριφυλλιού» θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ και οι υπόλοιποι σημαντικοί αγώνες του τμήματος κανονικά  από το PAOTV».

Ψηφοφορία για γέλια: Μοιράζεται το βραβείο του MVP με τον Μπιέλ ο Αιτόρ

Απίστευτα πράγματα από την Super League η οποία ανέδειξε τους Αϊτόρ και Μπιέλ MVP του μήνα Σεπτεμβρίου μετά από ισοψηφία.

Ξεκάθαρα μιλάμε για μία αστεία απόφαση αφού οι δύο παίκτες ήταν η μέρα με την νύχτα σε αυτές τις αγωνιστικές.

Πιο συγκεκριμένα ο Αϊτόρ μέχρι στιγμής έχει 5 γκολ και 2 ασίστ σε 5 αγώνες ενώ ο παίκτης του Ολυμπιακού έχει 1 γκολ και 1 ασίστ σε 3 αγώνες.

Η Super League ανακοίνωσε τα αποτελέσματα τη ψηφοφορίας για τον παίκτη του μήνα Σεπτεμβρίου. Για πρώτη φορά υπήρξε ισοψηφία και το βραβείο μοιράστηκαν δύο ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο κόσμος επέλεξε με 28,94% τον Πεπ Μπιέλ από τον Ολυμπιακό και τον Αϊτόρ από τον Παναθηναϊκό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News