Παναθηναϊκός: Στην πόρτα της εξόδου πέντε ξένοι

Παναθηναϊκός: Όλα είναι ρόδα και γυρίζουν

Η επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα έχει πολλές αλλαγές μετά την φετινή καταστροφική χρονιά.

Όσον αφορά τους 5 ξένους που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου από την ομάδα, αυτοί είναι οι εξής: Οκάρο Ουάιτ, Τζέρεμι Έβανς, Στέφαν Γιόβιτς, Πέιτον Σίβα και εκτός απροόπτου ο πέμπτος είναι ο Σαντ Ρος.

Αυτοί οι παίκτες δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο της σεζόν να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης και μοιραία θα αποχαιρετήσουν τον Σύλλογο.

Στους υπόλοιπους ξένους τώρα υπάρχουν δύο διαφορετικές υποθέσεις. Αυτές είναι των Νεμάνια Νέντοβιτς και Ντάριλ Μέικον.

Ο Σέρβος είναι ο απόλυτος σταρ της ομάδας και ο μόνος που διασώθηκε φέτος. Στόχος της διοίκησης είναι ο παίκτης να παραμείνει στην ομάδα ενόψει της νέας σεζόν.

Στην περίπτωση του Ντάριλ Μέικον τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Ο Αμερικάνος δεν ήταν καλός φέτος και πολλές φορές φάνηκε πως προσπαθούσε να ξεμπουκώσει αλλά δεν τα κατάφερε ενώ στους τελικούς ήταν απογοητευτικός.

Πάντως ο Μέικον έχει συμβόλαιο για άλλο ένα χρόνο και είναι από τους λίγους παίκτες που η ομάδα έχει σε εκτίμηση και έχει δείξει καλά στοιχεία.

Τέλος, σίγουρα ο Παναθηναϊκός της νέας χρονιάς θα είναι πολύ διαφορετικός και σκοπός της διοίκησης είναι να έρθουν ξένοι με ποιότητα και να δοθούν ευκαιρίες στον νεαρό ελληνικό κορμό που έχει χτίσει το Τριφύλλι και αποτελείται από τους Μαντζούκα, Χουγκάζ, Σαμοντούροβ, Αβδάλα.

Αυτοί οι τέσσερις θα προστεθούν στην τριάδα Παπαπέτρου, Παπαγιάννη και Κασελάκη και μαζί με τους ξένους που θα αποκτηθούν, θα συνθέσουν το ρόστερ της νέα χρονιάς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News