Παναθηναϊκός: Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την ενδεκάδα;

Παναθηναϊκός: Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την ενδεκάδα;

Εξαιρετικός στο ντέρμπι ο Κρίστιαν Γκάνεα, με τις προωθήσεις του, τις ντρίμπλες του, το κερδισμένο πέναλτι, ένας πιο βραχύσωμος Χουάνκαρ.

Την ήθελε την καλή εμφάνιση ο Ρουμάνος που στο ματς με τον Λεβαδειακό ήταν ο χειρότερος του γηπέδου. Απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα την πέτυχε, ανεβάζοντας την ψυχολογία του κατά πολύ, εκτοξεύοντας τον εσωτερικό ανταγωνισμό.

Ο Ιβάν το καλοκαίρι ήθελε έναν παίκτη που να πιέζει τον Χουάνκαρ κι εφόσον κρινόταν απαραίτητο να του πάρει τη θέση. Γι’ αυτό στράφηκε στον 30χρονο ο οποίος πέρσι έκανε 34 συμμετοχές με τον Άρη.

Η Στεάουα Βουκουρεστίου ήταν η ομάδα που το καλοκαίρι του έδινε πολλά χρήματα για να γυρίσει στην πατρίδα, η πρόταση της ήταν μεγαλύτερη από αυτή που τελικά του έκαναν οι πράσινοι.

Ο ποδοσφαιριστής, όμως, δεν συγκινήθηκε από τα χρήματα, αφού προτεραιότητά του ήταν να συνεχίσει σε πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Άρης, είχε ενημερώσει τον παίκτη πως τον ήθελε, αλλά ταυτόχρονα δεν ικανοποιούσε τα θέλω του.

Ο Γκάνεα όντας ικανοποιημένος με την παραμονή του στη χώρα μας επέλεξε να κατέβει νότια, θέλοντας να κάνει πρωταθλητισμό στον σύλλογο με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος του τόπου. Εξαιρετική επιλογή δείχνει, μακάρι να λέμε το ίδιο και στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News