Παναθηναϊκός: Όταν δεν αξιοποιείς 1,2 εκατ. ευρώ

Οι «τάσεις φυγής» φέρνουν πρόβλημα πίσω από τους Μακέντα - Καρλίτος

Η κακή δουλειά που έγινε το καλοκαίρι αχρήστευε το σύνολο των παικτών, με τον Παναθηναϊκό να κλαίει το περίπου 1.2 εκ ευρώ που σκάει το χρόνο σε Καρλίτος-Μακέντα δίχως κανείς εκ των δύο να έχει πλησιάσει το νούμερο των 10 (!) τερμάτων στο πρωτάθλημα.

Η αλήθεια είναι πως ο ερχομός του Ισπανού έδειχνε προοπτική, το παιδί είχε πίσω του «γεμάτες» χρονιές στην Πολωνία, ενώ για το βαλάντιο του Παναθηναϊκού δεν αφθονούσαν επιθετικοί αξιόλογοι που να ήταν ελεύθεροι και συνάμα να είχαν καλά στατιστικά.

Συνήθως όποιος έχει σεζόν με γκολ πίσω του θέλει και βαρβάτο συμβόλαιο, εκτός κι αν αποφασίσεις να ψάξεις στην αγορά των δανεικών.

Με αυτές τις λύσεις για χρόνια προκοπή δεν είδαμε, ορθώς ψάχτηκε η αγορά ποδοσφαιριστή.

Τι να το κάνεις όμως, άμα δεν ξέρεις πως να τον αξιοποιήσεις. Τον Καρλίτος το κλαμπ τον καλοπλήρωσε και στην αρχή της σεζόν τον έβαζε… αριστερό χαφ (!).

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News