Πεθυμήσαμε τους «μπέμπηδες» του Δώνη!

Πεθυμήσαμε τους «μπέμπηδες» του Δώνη!

Ειλικρινά βλέποντας τον Παναθηναϊκό να… λιποθυμά μετά το 1-0 του Άρη πεθυμήσαμε την ομάδα του 2018, στους πρώτους μήνες της θητείας του Γιώργου Δώνη.

Σύνολο με νέα παιδιά, πού τρέχανε και δίνανε πάνω από αυτό που μπορούσαν, φέρνοντας με την Λαμία και τον Λεβαδειακό πάνω από 20.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

Άγνωστο γιατί εκείνο το πετυχημένο project πήγε στα σκουπίδια για να παίξουν οι…έμπειροι, τη συνέχεια του Μπουζούκη, του Κότσαρη, του Αποστολάκη δεν την είδαμε ποτέ, ούτε το ταβάνι τους.

Χρόνια μετά είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με παιδιά που έχουν ποιότητα (Μαουρίτσιο, Βιγιαφανες) να μην καταλαβαίνεις τι δουλειά κάνουν μέσα στο γήπεδο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα είναι άνευρη και αργή. Για να αξιοποιηθούν παίκτες τύπου Παλάσιος και Βιτάλ, πρέπει να έχεις ρυθμό και ταχύτητα, η δεύτερη λείπει ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ από το τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News