Παναθηναϊκός: Κίνδυνος για Χουάνκαρ-Μπερνάρ

Παναθηναϊκός: «Κίνδυνος» με Μπερνάρ

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα διαφαινόμενο πρόβλημα που αφορά δύο σημαντικούς ποδοσφαιριστές του στην έως τώρα πορεία του Τριφυλλιού στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός μετά τα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων παιχνιδιών επέστρεψε στις νίκες κόντρα στη Λαμία και πλέον κοιτάζει μπροστά με στόχο να κάνει μια νέα αρχή και να μπορέσει να διεκδικήσει ξανά την πρώτη θέση. Να θυμίσουμε ότι την έχασε με την ήττα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα.

Από εκεί και πέρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μέσα στο επόμενο διάστημα θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει διάφορα θέματα. Ένα απ’ αυτά είναι και οι κιτρινισμένοι παίκτες, οι οποίοι κινδυνεύουν να χάσουν ένα παιχνίδι, καθώς είναι στο όριο.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχει τους Χουάνκαρ και Μπερνάρ στις τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ στο όριο βρίσκεται και ο Ζβόνιμιρ Σάρλια. Να θυμήσουμε πως ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός δέχθηκε ήδη μία στο παιχνίδι με την Λαμία για ένα μαρκάρισμα που έκανε πάνω στον αντίπαλό του.

Από εκεί και πέρα οι Χουάνκαρ-Μπερνάρ αν δεχθούν ακόμα μία κίτρινη κάρτα, τότε θα πρέπει να λείψουν σ’ ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς που θα δώσει ο Παναθηναϊκός. Σίγουρα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ήθελε ν’ αποφύγει τη συγκεκριμένη συνθήκη και θα προσπαθήσει να προστατέψει τους παίκτες του, ώστε να τους έχει διαθέσιμους για την κρίσιμη συνέχεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News