Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η ενδεκάδα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα!

Παναθηναϊκός: Αυτή θα είναι η ενδεκάδα στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε στα δύο φιλικά επί ελληνικού εδάφους ποια θα είναι η ενδεκάδα στα πρώτα επίσημα ματς της ομάδας τη φετινή σεζόν.

Ο πράσινος τεχνικός έδειξε ποιους υπολογίζει για βασικούς, τόσο στο φιλικό με την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ την περασμένη Παρασκευή, όσο και στο φιλικό της Τρίτης απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

Με την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Απόλλωνα να πλησιάζει επικίνδυνα πλέον, δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές για τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα, στα άκρα οι Χουάνκαρ και Κώτσιρας, στον άξονα οι Ρούμπεν και Μαουρίσιο, επιτελικός μέσος ο Βιγιαφάνιες και στα άκρα οι Ενγκμπακοτό και Χατζηγιοβάνης.

Δύο μικρά ερωτηματικά υπάρχουν, το ένα στη θέση του στόπερ, δίπλα στον Βέλεθ και το έτερο στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σιδεράς έχει πάρει μπόλικο χρόνο συμμετοχής και προετοιμάζεται για το επαγγελματικό του ντεμπούτο, τη στιγμή που ο Σάρλια δεν έχει προσαρμοστεί και ο Σένκεφελντ είναι τραυματίας. Συνεπώς, οι πιθανότητες είναι με το μέρος του νεαρού Έλληνα αμυντικού.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Καρλίτος έχει παίξει βασικός στα τελευταία ματς, λόγω και των μικροπροβλημάτων των Μακέντα και Ιωαννίδη. Μοιρασμένες οι πιθανότητες για τους τρεις, ο Γιοβάνοβιτς θα είναι εκείνος που θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News