Οι ανανεώσεις, η ενίσχυση και οι αποχωρήσεις

Οι ανανεώσεις, η ενίσχυση και οι αποχωρήσεις

Σε ενάμιση μήνα μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού. Το σίγουρο είναι ότι θα έχει διαφοροποιηθεί η ματιά με την οποία αντιμετωπίζουν όλοι τους ποδοσφαιριστές.

Το πρώτο κομμάτι, σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό, αφορά τις ανανεώσεις. Η υπόθεση του Κουρμπέλη ήδη έληξε θετικά, είναι σε καλό δρόμο το θέμα του Διούδη, δεν θα προκύψει λογικά πρόβλημα με τον Αποστολάκη κι απομένει να φανεί τι θα γίνει με τον Δώνη και τους νεαρούς Βαγιαννίδη, Αθανασακόπουλο.

Οσον αφορά τους ξένους, δύσκολο μοιάζει να παραμείνει ο Γιόχανσον, ειδικά όσο έχει αυτή την εικόνα στο γήπεδο, ενώ με τον Ινσούα οι πιθανότητες είναι 50%-50% και ο Αργεντινός θα πρέπει να πάρει σημαντική αύξηση για να πει το «ναι». Τώρα με τα μπόνους ξεπερνάει τις 300.000 και θα ήθελε πάγια σίγουρα κοντά στις 400.000 ευρώ.

Το δεύτερο θέμα φυσικά είναι οι μεταγραφές. Δώνης και Ρόκα θα αποφασίσουν για το τι χρειάζεται η ομάδα. Σαφώς η απόκτηση χαφ είναι απαραίτητη και χρειάζεται επίσης ένας εξτρέμ και σίγουρα ένας φορ. Ο Αλαφούζος θα τους ανακοινώσει το μπάτζετ κι αν είναι αρκετό για να γίνουν τρεις αξιοπρεπείς κινήσεις, ο Παναθηναϊκός φυσικά και θα κοιτάξει να ενισχυθεί.

Υπάρχει, παράλληλα, το κομμάτι των αποδεσμεύσεων. Η ΠΑΕ θα εντείνει την προσπάθεια για να αποχωρήσουν οι Μουνιέ. Οικονόμου. Αρμενάκας και να εξοικονομήσει χρήματα ο Παναθηναϊκός. Είναι απαραίτητο για να μη δαπανώνται άσκοπα χρήματα.

Πληροφορίες από Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News