«Ο Βαρδινογιάννης με είχε φωνάξει στο γραφείο του για να πάω στον Παναθηναϊκό»

Φέρνει... γούρι ο «Καπετάνιος» βαρδινογιαννης παναθηναϊκός παοκ

Ο Ντάνιελ Μπατίστα έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην Sportday και αποκάλυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού επί εποχής Βαρδινογιάννη.

Θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ξανά. Μετά το ματς αυτό, ένας φίλος μου που είναι τώρα μάνατζερ ο Μάκης Μίχας, δούλευε στην Λέσχη Εφολιστών Πειραιά. Ήρθε και μου είπε ότι βρήκε τον Βαρδινογιάννη και του μίλησε για μένα. Πράγματι, ο κ. Βαρδινογιάννης με φώναξε στο γραφείο του και μου είπε ότι με ήθελε στον Παναθηναϊκό, αλλά μόνο ως ελεύθερο. Δεν μπορούσα όμως εγώ, γιατί είχα συμβόλαιο με τον Εθνικό και ήμουν μόνο ένα χρόνο στην ομάδα. Έτσι δεν έγινε κάτι παραπάνω. Τότε μου είχε πει ο κ. Βαρδινογιάννης, επειδή μιλήσαμε αρκετά, ότι είχε έρθει και με το καράβι του στο Κάπο Βέρντε και ήξερε την πατρίδα μου.

Άλλες προτάσεις είχες;

Αρκετές. Θυμάμαι ότι η Λάρισα που τότε προπονητής ήταν ο Γκμοχ με ήθελε συνέχεια. Μάλιστα μιλούσα αρκετές φορές με τον πρόεδρο τον κ. Καντώνια στα γραφεία του στην “βιοκαρπέτ”, όμως δεν έγινε και πάλι τίποτα. Μπορεί να υπήρχαν κι άλλες προτάσεις, όμως εγώ δεν τις μάθαινα γιατί είχα συμβόλαιο και μπορεί απλά να τις μετέφεραν στον Εθνικό.




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News