Ιτούδης για Σλούκα: «Τον περιμέναμε, αλλά ο Παναθηναϊκός του έκανε πολύ καλύτερη προσφορά - Με αιφνιδίασε»
Ο Δημήτρης Ιτούδης αποκάλυψε το χρονικό της μεταγραφής Σλούκα στον Παναθηναϊκό και το πως ο Έλληνας γκαρντ είπε όχι στην Φενέρμπαχτσε.
Αναλυτικά όσα είπε στο Sportal και στην εκπομπή «Sportal Euroleague Show»:
«Έχουμε να κάνουμε με ένα ελεύθερο μάρκετ. Έχουμε να κάνουμε με αθλητές που πρέπει να σκεφτούν τις οικογένειές τους, που θα αποδώσουν καλύτερα. Να δώσουν λόγο, να υπογράψουν κάτι.
Δε χρειάζονται δράματα εδώ. Ο Κώστας αποφάσισε ότι αυτό είναι το καλύτερο γι’ αυτόν και καλά το αποφάσισε. Στο ματς στην Τουρκία ήρθε και με αγκάλιασε.
Σαν παίκτη τον θέλαμε και δώσαμε αυτά που δώσαμε. Ήταν πολύ καλύτερη η προσφορά του Παναθηναϊκού και καλά επέλεξε τον Παναθηναϊκό.
Εμείς πήγαμε στον Νέτο, που απαρνήθηκε τη Μονακό με μεγαλύτερο ποσό και ήθελε εμάς. Αλλά τραυματίστηκε και δεν ήρθε.
Είναι business. Επέλεξε την οικογένεια του. Προφανώς και έγινε το τηλεφώνημα. Με πήρε ο Κώστας.
Ήταν αιφνιδιαστικό για εμένα εκείνη την ώρα, γιατί τον περιμέναμε να υπογράψει. Έκρινε ότι αυτό έπρεπε να κάνει και καλά έκανε. End of story.»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Οριστικό: Δεν παίρνει ψηλό ο Παναθηναϊκός» - Ο λόγος και η τριάδα στο «5»
- Έρχεται... σεισμός στο μπάσκετ - Τι ετοιμάζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός
- Καρπετόπουλος: «Το τρικ του Αταμάν στον τελικό – Τελείωσε το ματς πριν αρχίσει»
- Ξεκάθαρος ο Σεϊταρίδης για το μέλλον του Μπενίτεθ στον Παναθηναϊκό
- Κατσαρός: «Είδα διαφορετικό Μπενίτεθ. Έπαιξε ρόλο το ρεπορτάζ;» (vid)