Πρωτάθλημα ξανά στη Λεωφόρο! Ώρα και κανάλι του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Πρωτάθλημα ξανά στη Λεωφόρο! Ώρα και κανάλι του Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να… κλείσει το σπίτι του Ολυμπιακού, στκν πέμπτο τελικό της Volley League Γυναικών.

O πέμπτος και τελευταίος αγώνας της σειράς των τελικών της Volley League γυναικών διεξάγεται το βράδυ του Σαββάτου στο κλειστό του Ρέντη και όποιος από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό πάρει τη νίκη παίρνει και την κούπα του πρωταθλητή.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός ξεκίνησε καλύτερα τη σειρά των τελικών, επικρατώντας με 3-2 (εντός έδρας) και 3-1 (εκτός έδρας) στους δύο πρώτους αγώνες, ωστόσο εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η απάντηση του Παναθηναϊκού που νίκησε με 3-0 (εκτός έδρας) και 3-1 (εντός έδρας) ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Ανάλογο σκηνικό υπήρχε και πριν από δύο χρόνια (2021-2022) όταν και πάλι στους τελικούς της Volley League αναμετρήθηκαν οι δύο αιώνιοι και η σειρά έφτασε σε 5ο ματς με τον Παναθηναϊκό να κατακτά τελικά τον τίτλο.

Ο πέμπτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει στις 19.30 και θα μεταδοθεί από το κανάλι Osfp TV στο YouTube.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News