Απίθανος... ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Κύριοι ηρεμήστε. Δεν υπάρχει τίποτα»

Απίθανος... ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: «Κύριοι ηρεμήστε. Δεν υπάρχει τίποτα»

Τρομερό αποδεικνύεται το παρασκήνιο από τον ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός όσον αφορά την απόφαση του διαιτητή να μην καταλογίσει πέναλτι υπέρ του Κώτσιρα στο πρώτο ημίχρονο.

Ο Φατίχ Τερίμ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου ήταν έξαλλοι γιατί ο Ντελαζό δεν καταλόγισε το πέναλτι του Αραούχο στον Κώτσιρα στο 27ο λεπτό του αγώνα.

Στο ημίχρονο οι δυο άνδρες κατευθύνθηκαν προς το μέρος του διαιτητή στη φυσούνα με τον Τερίμ να του λέει:

«Δεν έχεις δώσει πέναλτι. Είναι 200% παράβαση μέσα στην περιοχή». Ο Παπαδημητρίου πρόσθεσε: «Τι είναι αυτά που κάνεις;».

O Ντελάζο από την πλευρά του απάντησε λέγοντας: «Κύριοι ηρεμήστε. Δεν υπάρχει τίποτα».

Στην συνέχεια, σειρά για να διαμαρτυρηθούν πήραν οι Ζέκα, ο Λοντίγκιν και ο Βέρμπιτς οι οποίοι είπαν στον ρέφερι: «Δεν έχεις δώσει καθαρό πέναλτι».

Οι πράσινοι στράφηκαν προς τον τέταρτο διαιτητή και φώναζαν: «Το ξεφτιλίσανε σήμερα. Το παράκανε».

Ο Γιώργος Κοσμάς και άλλοι από την ΑΕΚ έλεγαν την ίδια ώρα: «Αφήστε ήσυχο τον διαιτητή».

Όλοι στον Παναθηναϊκό άρχισαν να εκνευρίζονται σταδιακά πριν γίνει το πέναλτι στον Κώτσιρα εξαιτίας των τεσσάρων φάουλ που έκανε ο Κάλενς στον Ιωαννίδη και δεν δόθηκε κανένα αλλά και της φάσης που ο Αραούχο πιάνει τη μπάλα με τα χέρια.

Ο Ντελαζό έπρεπε να δείξει την κίτρινη κάρτα στον παίκτη της ΑΕΚ και να ζητήσει από τον Μπακασέτα να εκτελέσει ξανά το φάουλ ή να δώσει νέο φάουλ στο σημείο που έγινε η παράβαση με το χέρι.

Η απόφαση του Γάλλου διαιτητή για απλή επανάληψη της εκτέλεσης του φάουλ δεν προβλέπεται από τον κανονισμό.

Αυτή η φάση μαζί με αυτές του Ιωαννίδη και φυσικά το πέναλντι στον Κώτσιρα έβγαλαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού από τα ρούχα τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News