Παναθηναϊκος - Μακαμπι Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (25/04)

Παναθηναικος - Μακαμπι Τελ Αβιβ Live Streaming

Να ισοφαρίσει τη σειρά και να στείλει μήνυμα ανατροπής θέλει ο Παναθηναϊκός.

Παναθηναϊκος – Μακαμπι Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Μονόδρομος είναι η νίκη για τον Παναθηναϊκό στο Game 2 με τη Μακάμπι στο ΟΑΚΑ (21:15) για τα Playoffs.

Οι «πράσινοι» άρχισαν με τον χειρότερο τρόπο τη σειρά με τη Μακάμπι. Ηττήθηκαν στο Game 1 του ΟΑΚΑ (87-91) και με το 0-1 στην πλάτη καλούνται να ορθώσουν ανάστημα και να κάνουν το 1-1, στη νέα μονομαχία των δύο ομάδων ώστε να περιορίσουν τη ζημιά που ήδη έχει γίνει εξαιτίας του break των Ισραηλινών.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δεν είχε την απαιτούμενη συγκέντρωση. Το καθαρό μυαλό και την αποτελεσματικότητα για να κεφαλαιοποιήσει το προβάδισμα που είχε επί 30’ και έβαλε δύσκολα στον εαυτό της για τη συνέχεια της σειράς!

Στέλνει μήνυμα!

Πλέον ζητούμενο είναι η άμεση ανασύνταξη. Η ισοφάριση στο Game 2 του ΟΑΚΑ για να γίνει το 1-1 και να μπουν οι βάσεις για την ανατροπή που καλείται να γίνει από το «τριφύλλι» στο Βελιγράδι για να επιστρέψει σε θέση οδηγού για την πρόκριση στο Final-4.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα ενόψει της δεύτερης μονομαχίας με την ομάδα του Όντεντ Κάτας. Έτσι, θα απαντήσει στο break και κυρίως να μην επιτρέψει πάλι το παθητικό άνω των 90 πόντων στην άμυνα. Με τους 91 πόντους να είναι η χειρότερη αμυντική επίδοση της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά η Μακάμπι έχοντας καταφέρει τον αρχικό στόχο που ήταν μία νίκη στο ΟΑΚΑ θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση. Με την ψυχολογία στα ύψη θέλει να κάνει το 2-0 και να αγκαλιάσει την πρόκριση στο Βερολίνο.

Η «ομάδα του λαού» έχει καταφέρει με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ να κάνει το 3/3 επί του «τριφυλλιού» φέτος. Είναι να η μοναδική ομάδα που δεν έχει νικήσει ως τώρα ο Παναθηναϊκός. Επιβεβαιώνοντας πως θα είναι ένας εξαιρετικά δύσκολος αντίπαλος σε αυτή τη σειρά.

Παναθηναϊκος – Μακαμπι Live streaming:  «Μάρτυρες καταδρομικής επιχείρησης, βγαλμένες από τις εποχές Μπερτομέου»

Σφοδρή επίθεση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός που κράτησε χαμηλούς τόνους όλη τη σεζόν για τη διαιτησία και είδε «καταδρομική επίθεση» στο Game 1.

Τα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν από τους τρεις διαιτητές που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, καταδίκασε σε ανακοίνωσή του ο Παναθηναϊκός κάνοντας γνωστό ότι θα σηκωθεί και θα πολεμήσει με οποιοδήποτε κόστος από τη στιγμή που δεν σέβονται στην Ευρωλίγκα την επένδυση και τον τρόπο που λειτούργησε μέχρι σήμερα.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, φτάνοντας στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν στην Ευρωλίγκα και έχοντας κάνει ως Παναθηναϊκός μια μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψουμε στα υψηλότερα σκαλοπάτια, γίναμε μάρτυρες μιας «καταδρομικής επιχείρησης» βγαλμένης από τις αλήστου μνήμης «σφαγές» που έχουμε υποστεί επί ημερών του Τζόρντι Μπερτομέου.

Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι τα όσα τραγικά συμβαίνουν ανά τον κόσμο και μας θλίβουν όλους (σε Ρωσία, Ουκρανία, Παλαιστίνη και Ισραήλ) μπορούν να επηρεάσουν το επαγγελματικό μπάσκετ. Δυστυχώς, όμως, τα χθεσινά κραυγαλέα λάθη, δεν μας επιτρέπουν να σκεφτούμε άλλον λόγο. Ο χώρος του αθλητισμού δεν πρέπει επουδενί να χρησιμοποιείται για την επούλωση πληγών και καταστάσεων που περνούν οι λαοί και είναι δεδομένο πως το μπάσκετ πρέπει πάντα να μένει μακριά από όλα αυτά.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει, όχι μόνο φέτος αλλά και ιστορικά, το πόσο αγαπάει το μπάσκετ και λειτουργεί με γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος. Όπως επίσης έχει αποδείξει ότι, όταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών του, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει και με την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει, σηκώνεται, χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και πολεμάει μέχρι τέλους, ώστε να δικαιωθεί μην υπολογίζοντας συνέπειες.

Ο Παναθηναϊκός έχει 116 χρόνια ιστορίας, μεγαλύτερη ίσως και από κάποια κράτη. Δείξτε επιτέλους τον απαιτούμενο σεβασμό και σταματήστε να υποτιμάτε το προϊόν.

«Γελοίο το φάουλ του Μπόλντγουιν, ας με τιμωρήσουν – Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»!

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μακάμπι ξέσπασε κι αναφέρθηκε στις αποφάσεις των διαιτητών.

«Πιστεύω ότι δεν αξίζαμε να κερδίσουμε. Χάσαμε 10 βολές. Κάναμε πολλά λάθη και ειδικά στα τελευταία 2 λεπτά, λάθη μέσα στη ρακέτα. Όλοι, παίκτες, σταφ και σύλλογος είχαν κάνει ένα φεστιβάλ πριν από το παιχνίδι. Όλοι μαζί δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Για τους διαιτητές σίγουρα φταίνε δύο αποφάσεις τους, το σφύριγμα με τις τρεις βολές στον Μπόλντγουιν είναι γελοίο. Διαμαρτυρήθηκα για την απόφαση στους διαιτητές και αυτοί μου είπαν ότι με προειδοποιούν. Η προειδοποίηση ήταν για αυτούς. Χάσαμε ένα παιχνίδι και καταστρέφαμε το πλεονέκτημα που είχαμε και όλη τη δουλειά που είχαμε κάνει εδώ και 7 μήνες».

Για το αν έπαιξε ρόλο η πίεση και ότι ο Παναθηναϊκός είχε 5 χρόνια να βρεθεί στα πλέι οφ: «Αυτό δεν είναι για παίκτες που έχουν παίξει 34 παιχνίδι και όλα σαν να είναι τελικός. Τα γεγονότα είναι αυτά που σας είπα και πριν για το σταφ, τους παίκτες, το κλαμπ και τους διαιτητές. Ίσως με τιμωρήσει η Euroleague. Ας με τιμωρήσει. Όλοι είδαν τα σφυρίγματα σήμερα.  Ποια πίεση; Είχαμε πίεση και με την Μπαρτσελόνα και με την Εφές και με τη Ρεάλ. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε και κάποιος ήταν εναντίον μας».

Για τις χαμένες βολές: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι για τις χαμένες βολές. Έχουμε μιλήσει για τα λάθη. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ πολύ καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και το 0-1 δεν είναι τόσο σημαντικό για μας. Πρέπει να ξαναβρούμε τη φόρμα μας και το παιχνίδι μας. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι υποσχέθηκα σε όλους τους ανθρώπους εδώ ότι θα πάμε στο Final Four. Αν δεν πάμε στο Final Four, δεν θα είμαι στον Παναθηναϊκό του χρόνου».

Παναθηναϊκος – Μακαμπι Live streaming | Links: 

Δες ζωντανά τον αγώνα με ένα κλικ!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News