Ζήτησε εξηγήσεις...
Προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ύστερα από την ήττα στο Europa League από την Εστορίλ. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την δυσαρέσκεια του έχοντας τηλεφωνική επικοινωνία με τους Τάκη Φύσσα και Γιάννη Αναστασίου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι ιθύνοντες του συλλόγου (Φύσσας, Νταμπίζας και Αναστασίου) είχαν μακρά συζήτηση, τόνισαν ότι υποτιμήθηκε η αντίπαλος και υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης.
Παράλληλα ο τεχνικός των «πρασίνων» είχε συνομιλία με τους Πράνιτς, Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο, επιδεικνύοντας τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με την Πορτογαλία.
Το Σάββατο ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει εκ νέου συζήτηση με όλους όμως τους παίκτες τους Παναθηναϊκού φέρνοντάς τους προ των ευθυνών τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αποδοκιμασίες στο «Telekom Center» μετά την ήττα από τον Κολοσσό
- Γιαννακόπουλος: Το πρώτο μήνυμα μετά την ήττα από τον Κολοσσό (pic)
- Γιαννακόπουλος: «Θα κατακτήσω την Ευρωλίγκα ό,τι και να γίνει» (pic)
- Παναθηναϊκός: Ποιος είναι φαβορί να «κοπεί» για να μπει ο Χέιζ-Ντέιβις
- Έτσι έζησε ο Ομπράντοβιτς στο Κολωνάκι το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
