Και τώρα δουλειά για να μην γκρεμίσει ότι έχτισε!

Και τώρα δουλειά για να μην γκρεμίσει ότι έχτισε!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν πανηγυρίσει δεκάδες τίτλους της ομάδας τους αλλά πλέον η χθεσινή νίκη συγκαταλέγεται αναμφίβολα στις κορυφαίες στιγμές που τους έχει χαρίσει η αγαπημένη τους ομάδα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κι όμως, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, ακόμη κι αν βρέθηκε να χάνει με διψήφιες διαφορές ή και στο -7 στο 1:55 πριν το τέλος, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο να κερδίσει ξανά τον «αιώνιο» αντίπαλο.

Πάντως οι «πράσινοι» δεν παρασύρονται. Αντιλαμβάνονται πως αν η εξαιρετική τους αρχή στη σεζόν δεν έχει συνέχεια, ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού θα είναι άνευ αντικρίσματος.

Όπως επίσης γνωρίζουν πως έχουν αγωνιστικές αδυναμίες, που δεν εξαλείφθηκαν ως δια μαγείας, καθώς και πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά δεν διαθέτουν πολύ χρόνο αφού την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα με την επικίνδυνη Νέα Κηφισιά στο ΟΑΚΑ κι ακολουθεί (την Πέμπτη κόντρα στην Τουρόβ στο ΟΑΚΑ) η έναρξη της Ευρωλίγκας σε έναν όμιλο όπου ακόμη κι αυτή η πρόκριση στο Top 16 μόνο αυτονόητη δεν είναι.

Ωστόσο αν μη τι άλλο η τεράστια νίκη επί του Ολυμπιακού έφερε την αυτοπεποίθηση στα ύψη, «έφτιαξε» τον κόσμο κι έδωσε ώθηση για να ξεπεραστούν όλα τα προβλήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News