Παράγκα αλά… ΕΠΟ ο ΕΣΑΚΕ;

Παράγκα αλά… ΕΠΟ ο ΕΣΑΚΕ;

Η διοργανώτρια αρχή του Ελληνικού πρωταθλήματος για μία ακόμα φορά με τις «ερυθρόλευκες» προτιμήσεις της απέδειξε ότι βαδίζει στα χνάρια του… πληγωμένου ποδοσφαίρου.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στα χνάρια της γνωστής και μη… εξαιρετέας ΕΠΟ βαδίζει τον τελευταίο καιρό, όλο και περισσότερο ο ΕΣΑΚΕ. Οι υπεύθυνοι της διοργανώτριας αρχής με την απόφασή τους να λαμβάνουν συνεχώς μέτρα πλήρους… ανισότητας και με την κατ’ επιλογήν εφαρμογή των νόμων, των διατάξεων αλλά και των κανονισμών κλείνουν τα μάτια στην διαρκή παραβατική συμπεριφορά των αδελφών Αγγελόπουλων και παράλληλα στοχοποιούν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο σε κάθε ευκαιρία.

Οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αν και υπότροποι έχοντας την σιγουριά της… ατιμωρησίας προκαλούν, δυσφημούν και λασπολογούν χωρίς την παραμικρή επίπτωση. Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα κατά τη διάρκεια της Media Day του Ολυμπιακού όπου οι διοικούντες την ΚΑΕ προχώρησαν σε ένα απίστευτο on camera σόου, λασπολογώντας κατά συρροή τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ίδιο τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Βεβαίως, αν και έχουν περάσει αρκετές ημέρες από τότε, ο Αθλητικός Δικαστής του ΕΣΑΚΕ δεν έχει ακόμα ευαισθητοποιηθεί με αποτέλεσμα οι δύο κύριοι να… κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Άλλωστε οι κύριοι του ΕΣΑΚΕ δεν είχαν την ευθιξία να επαναφέρουν στην τάξη τον κύριο Γιώργο Αγγελόπουλο, όταν στην κλήρωση του πρωταθλήματος, ενώπιον όλων, δυσφήμισε θεσμούς και προσωπικότητες.

Αντίθετα, την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ύστερα από κατεπείγουσα κλήση του Αθλητικού Δικαστή πρέπει να απολογηθεί για όσα ΦΕΡΕΤΑΙ να είπε από την κερκίδα κατά τη διάρκεια του αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι βρισκόμαστε ενώπιον του «χτισίματος» ενός τρομακτικού μορφώματος, το οποίο στηρίζεται στις σαθρές βάσεις της γνωστής ποδοσφαιρικής παράγκας. Αυτό το μεγάλο απόστημα που έχει κάνει την εμφάνισή του βαδίζει στα χνάρια της ΕΠΟ εφαρμόζοντας ξεκάθαρες διακρίσεις, αφήνοντας στο απυρόβλητο συγκεκριμένους ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάνει τη δυσφήμιση και τη λασπολογία δεύτερη φύση τους.

Είμαστε ιδιαιτέρως περίεργοι να δούμε την αντίδραση του Αθλητικού Δικαστή και σε όσα είπε ο κύριος Αρβανίτης κατά τη διάρκεια των όσων έγιναν χθες στον αγώνα Άρης-ΠΑΟΚ. Τα λεγόμενα του ισχυρού άνδρα του Άρη ο οποίος υποστήριξε τον κύριο Χαλβατζάκη στην επανεκλογή του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News