Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ανζέ (vid)

Μετά τη μεγάλη προσπάθεια και νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό οι παίκτριες της Βασιλείας Γκουζίνη δεν τα κατάφεραν απέναντι στη γαλλική Ανζέ (75-86) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης».

Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Ανζέ (vid)

Χωρίς την Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε ανταγωνιστικός, αλλά «λύγισε» από την Ανζέ στο EuroCup Women 2024-2025.

Η ομάδα της Λίας Γκουζίνη παρουσίασε ένα άκρως ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στην Ανζέρ, είχε να αντιμετωπίσει την απουσία της Σταμολάμπρου, που θα μείνει εκτός για 4-6 βδομάδες, αλλά δεν τα παράτησε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης απέναντι στις ανώτερες Γαλλίδες.

Οι κυπελλούχες Ελλάδας γνώρισαν την 2η ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Eurocup στον δύσκολο όμιλο που έχουν κληρωθεί και επόμενος αντίπαλος θα είναι η Λουμπλίν στις 24 Οκτωβρίου και πάλι στο κλειστό του Χολαργού.

Υπερτέρησε στις ασίστ η Ανζέρ, που είχε 29 τελικές πάσες έναντι των 17 του Παναθηναϊκού, με τα ριμπάουντ να είναι μοιρασμένα, (31-32), όπως και τα λάθη (17-16).

Εντυπωσιακό ποσοστό για τη γαλλική ομάδα στα δίποντα, έχοντας 31/50 (62%), σουτάροντας μόλις 6 τρίποντα στο ματς (1/6), αλλά και 28 βολές (21/28).

Πρώτες σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ήταν οι Ελίζαμπεθ Ντίξον (10 ριμπ.) και Λιλιάννα Καρακασίδου (5 ασ.), που είχαν από 18 πόντους, με την Τζάζμιν Τζόουνς να προσθέτει άλλους 17. Στους 11 η Ιωάννα Χατζηλεοντή, που είχε και 6 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 24-16, 35-39, 54-62, 75-86

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr