Ρεαλ Μαδριτης- Παναθηναϊκος Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (17/10)

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Μαδρίτη και ξαναδείχνει ποιος είναι το αφεντικό

Ρεαλ - Παναθηναικός live Streaming

Ρεαλ Μαδριτης- Παναθηναϊκος Live Streaming

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει ξανά τη Ρεάλ μετά τον τελικό του Βερολίνου, αυτή τη φορά στη Μαδρίτη (21:45) για την 4η στροφή της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν δίνει το πιο δύσκολο έως τώρα παιχνίδι της στη Euroleague, στο δεύτερο πιάτο της διαβολοβδομάδας, καθώς δοκιμάζεται στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, στο… repeat του τελικού του Βερολίνου όπου ο Παναθηναϊκός είχε κατακτήσει το έβδομο Ευρωπαϊκό.

Να αφήσει πίσω το Παρίσι

Για τους «πράσινους» ζητούμενο είναι η νίκη και η ανάκαμψη μετά την απότομη προσγείωση λόγω της ήττας από την Παρί (84-80). Με τους πρωταθλητές Ευρώπης να είναι εκτός κλίματος αγώνα. Για αυτό πλήρωσαν ακριβά το γεγονός πως ακολούθησαν τον τρελό ρυθμό που βόλευε την πρωτάρα γαλλική ομάδα, τα 15 λάθη, αλλά και τα 17 επιθετικά ριμπάουντ των γηπεδούχων.

Η κακή εμφάνιση δρομολόγησε την πρώτη φετινή ήττα του Παναθηναϊκού έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη διοργάνωση. Με τον Λεσόρ να είναι ο μοναδικός διασωθείς (19 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και τους «πράσινους» να γνωρίζουν πως έχουν μια πολύ πιο δύσκολη αποστολή. Απέναντι σε ένα ακόμα πιο πληγωμένο θηρίο.

Η Ρεάλ έχει μια νίκη σε τρεις αγωνιστικές καθώς ηττήθηκε και στη Βιτόρια από την Μπασκόνια (76-72). Με την ομάδα του Τσους Ματέο να εξακολουθεί να προβληματίζει καθώς έχει αρνητικό ρεκόρ (1-2) και στην ACB και δε θυμίζει σε τίποτα  την ομάδα που κυριάρχησε στην περσινή κανονική περίοδο.

Όπως πέρισυ

Εκτός του θριάμβου στον τελικό ανάμεσα στις δύο ομάδες το «τριφύλλι» πανηγύρισε πέρυσι και στη Μαδρίτη (86-97). Νικώντας για πρώτη φορά σε αυτό το γήπεδο έπειτα από 11 χρόνια. Αποτέλεσμα που αποτέλεσε θεμέλιο αυτοπεποίθησης ώστε η σεζόν στο φινάλε της να συνδυαστεί με τους μεγάλους τίτλους.

Την σπουδαία αναμέτρηση στη Μαδρίτη, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Ρεαλ Μαδριτης- Παναθηναϊκος Live Streaming: Ναν: «Είναι ξεκάθαρο το τι έγινε στο Παρίσι – Θα είμαστε έτοιμοι κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τονίζοντας πως θα πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει πολύ καλύτερα από ότι κόντρα στην Παρί. Επιπλέον, τόνισε πως είναι ξεκάθαρα τα όσα έγιναν στο Παρίσι, και πως όποιος δει τον αγώνα μπορεί να τα καταλάβει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ενόψει του ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης:

Για το αν πρέπει να βρεθεί η ενέργεια για τους back to back αγώνες ή αν αυτή τη δίνει το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης: «Δεν είναι back to back. Υπάρχει μία μέρα ενδιάμεσα. Αναρρώνουμε σήμερα, για να είμαστε φρέσκοι και έτοιμοι για αύριο».

Για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Περιμένω οι συμπαίκτες μου να είναι έτοιμοι. Να έχουν κίνητρο λόγω του ποιοι είναι και της ιστορίας που έχουμε μαζί τους. Περιμένω όλοι να είναι έτοιμοι και με κίνητρο. Δεν έχω αμφιβολία πως θα είμαστε έτοιμοι.

Πρέπει να ξεκινήσουμε πολύ καλύτερα. Ξεκινήσαμε άσχημα στο Παρίσι και έλεγχαν όλο το ματς. Είχαμε την ευκαιρία να το γυρίσουμε, όλοι στην ομάδα παλεύουμε μέχρι το τέλος του αγώνα. Πρέπει να ξεκινήσουμε καλύτερα και θα είμαστε καλύτεροι στη διάρκεια».

Για το πως μπορεί να επανέλθει η ομάδα και για το τι έγινε στο Παρίσι: «Δε θέλω να μιλήσω για τα όσα έγιναν στο Παρίσι γιατί οι σκέψεις μου… Δεν έχω σχόλια. Αλλά μπορείτε να δείτε τι έγινε στη διάρκεια του αγώνα. Είναι ξεκάθαρο και πρέπει να διορθωθεί».

Ρεαλ Μαδριτης- Παναθηναϊκος Live Streaming: Αταμάν: «Ελπίζω πως θα δώσουμε απαντήσεις στην Μαδρίτη»

Ο Εργκίν Αταμάν στάθηκε στις… απαντήσεις που θέλει να δώσει ο Παναθηναϊκός Aktor απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης (17/10, 21:45) και συμπλήρωσε με νόημα: «Το σημαντικό είναι πόσες νίκες θα έχουμε στο τέλος της regular season».

Αναλυτικά όσα είπε ενόψει του αγώνα με τη «βασίλισσα»:

Για το αν περιμένει αντίδραση από την ομάδα του μετά την ήττα στο Παρίσι: «Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη. Θα παίξουμε πολλά παιχνίδια. Χθες δεν ήμασταν καλοί, η Παρί ήταν εξαιρετική, με απίστευτο τέμπο. Δεν απαντήσαμε κατάλληλα. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τελείως διαφορετική ομάδα και αγωνίζεται διαφορετικά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ελπίζω πως θα δώσουμε απαντήσεις, μετά την κακή εμφάνιση στη Γαλλία».

Για τα «κλειδιά» στην αναμέτρηση της Μαδρίτης: «Κόντρα σε μια τέτοια ομάδα δεν υπάρχει ένα “κλειδί”, αλλά πολλά. Τα ριμπάουντ είναι πολύ σημαντικά. Ειδικά ο Ταβάρες μαζεύει πολλά επιθετικά ριμπάουντ. Στην επίθεση πρέπει να λειτουργήσουμε σωστά και με καλό spacing, είτε όταν είναι ο Ταβάρες στο παρκέ, είτε όχι. Αμυντικά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαίο potenial. Έρχεται από δύο ήττες στην Euroleague, αλλά στην πραγματικότητα είναι μία από τις πιο επικίνδυνες ομάδες, μία βασική ανταγωνίστρια για τον τίτλο της Euroleague και φέτος».

Αναβίωση του τελικού

Για το αν η Ρεάλ Μαδρίτης θα θέλει… εκδίκηση μετά τον περσινό χαμένο τελικό: «Ναι, αυτό είναι κάτι φυσιολογικό. Είδατε το παιχνίδι χθες. Ήταν ένα ματς μεταξύ των πρωταθλητών Ευρώπης και των κατόχων του Eurocup, δημιουργήθηκε μία ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Τώρα σίγουρα η Ρεάλ αντιμετωπίζει το ματς αυτό ως κάτι ξεχωριστό. Όμως, είναι δικό μας θέμα να πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι και να καταλάβουμε πως κάθε ματς, σε κάθε έδρα, θα είναι ακόμα πιο δύσκολο από πέρυσι».

Για το αν σκέφτεται ότι με την Αναντολού Εφές είχε ξεκινήσει με αρνητικά ρεκόρ σε σεζόν που τελικά κατέκτησε τον τίτλο: «Μέχρι στιγμής έχουμε δυο νίκες και μια ήττα από την Παρί, που έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ. Δεν πιστεύω πως θα έχουμε τέτοιο ρεκόρ στο ξεκίνημα της Euroleague. Όμως, το σημαντικό είναι πόσες νίκες θα έχουμε στο τέλος της regular season. Έχουμε μια έμπειρη ομάδα, γνωρίζουμε το potential των παικτών μας. Μέσα στη σεζόν, ειδικά στη regular season, θα υπάρξουν νίκες και ήττες. Θα δούμε τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια».

Ρεαλ Μαδριτης- Παναθηναϊκος Live Streaming| Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr