Παναθηναϊκός: "Κλειδώνει" ο αντι-Ιωαννίδης!

Ο Παναθηναϊκός πάει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με το δίλημμα στην ενδεκάδα να είναι… επιθετικό.

Αλόνσο: «Σημαντική η συμμετοχή μου στο ελληνικό clasico, αισθάνομαι πολύ χαρούμενος!»

Ο Παναθηναϊκός έχοντας πολύ νωπή την είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ θα κληθεί την ερχόμενη Κυριακή (20/10, 18:00) να παίξει κόντρα στον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Το παιχνίδι για τους πράσινους είναι πολύ σημαντικό και άπαντες στην ομάδα ξέρουν ότι η νίκη είναι μονόδρομος παρά το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή όλοι είναι επηρεασμένοι από τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ντιέγκο Αλόνσο δε θα έχει στη διάθεσή του, τους Φίλιπ Μαξ και Φώτη Ιωαννίδη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς, αλλά θα μπορεί να υπολογίζει στον Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι.

Από εκεί και πέρα το μεγάλο του δίλημμα όσον αφορά την ενδεκάδα έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης και συγκεκριμένα για το ποιος εκ τους Αντράζ Σπόραρ ή Αλεξάντερ Γερεμέγεφ θα ξεκινήσει βασικός.

Αυτή τη στιγμή προβάδισμα έχει ο Σουηδός φορ, καθώς ο Αλόνσο θέλει να έχει φρέσκο τον Σλοβένο με την Τσέλσι στις 24 Οκτωβρίου διότι ο Ιωαννίδης δε θα είναι διαθέσιμος ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr