Σερέλης: «Πρέπει να κερδίσουμε τη Φενέρμπαχτσε»

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε τι δεν πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό στην ήττα από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Σερέλης: «Το μυαλό μας μόνο στους τελικούς με Ολυμπιακό»

Ο άμεσος συνεργάτης του Εργκίν Αταμάν σημείωσε στη Nova:

«Ήταν θέμα καθαρά με έλλειψη σκληράδας. Αφήσαμε τη Ρεάλ να βάλει εύκολα καλάθια, ενώ αντίθετα εμείς κουραστήκαμε για να βάλουμε. Δεν φτιάξαμε δικές μας φάσεις, η Ρεάλ έπαιξε πολύ καλή άμυνα στα pick n roll μας στον Λεσόρ και καταλήξαμε να παίζουμε πάρα πολύ ένας εναντίον ενός, που μπορεί να πετύχαμε πολλά καλάθια με αυτόν τον τρόπο, δεν γίνεται να το κάνουμε συνέχεια όμως.

Μας έλλειψε η πνευματική συγκέντρωση στην άμυνα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάποια φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τον ρυθμό. Δεν τους βάλαμε σε σκέψη ακόμα και όταν επιστρέψαμε δεν τους προβληματίσαμε».

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε: «Πρέπει να κερδίσουμε, οι τρεις σερί ήττες είναι πολλές. Η πνευματική προετοιμασία είναι πιο σημαντική. Πρέπει να… θυμώσουμε και να μην αφήσουμε να συμβαίνουν τόσα πολλά πράγματα στην άμυνά μας».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr