Ρεάλ-Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η δωδεκάδα του Επτάστερου

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

«Κάποιος θα αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό...» (vid)

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της κανονικής περιόδου της EuroLeague θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε σχετικά νωρίς στη διοργάνωση, στην 4η αγωνιστική.

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός θα συγκρουστούν στο Wizink Center (17/10, 21:45) και η Ευρώπη αναμένει με ανυπομονησία την επανάληψη του περσινού τελικού.

Η “Βασίλισσα” φαίνεται να αναζητά τη χαμένη της αίγλη στην αρχή της σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα και απέχει από τον καλό της εαυτό.

Η ομάδα του Τσους Ματέο έχει υποστεί ήττες τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη, ενώ οι κακές εμφανίσεις και οι τραυματισμοί έχουν δημιουργήσει αβεβαιότητα. Είναι σίγουρο ότι η Ρεάλ έχει ισχυρό κίνητρο να “εκδικηθεί” τον Παναθηναϊκό και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της.

Από την άλλη πλευρά, οι “πράσινοι” πιθανότατα περίμεναν να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη με ρεκόρ 3Χ3, αλλά η νεοφώτιστη Παρί τους άλλαξε τα σχέδια, προσθέτοντας μια διαφορετική διάσταση στο επερχόμενο ντέρμπι. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης σπάνια επιτρέπουν να γνωρίσουν δύο συνεχόμενες ήττες.

Σαφώς, το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αναμένεται να προσφέρει πλούσιο υλικό για συζήτηση, καθώς θα μπορούσε να αποκαλύψει τα πρώτα ουσιαστικά συμπεράσματα για δύο από τους κορυφαίους διεκδικητές του τίτλου.

Δείτε την πράσινη δωδεκάδα:

Καλαϊτζάκης, Μπράουν, Σλούκας, Οσμάν, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Γιουρτσεβέν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr