Εξελίξεις με Βαγιαννίδη: Το ραντεβού, η νέα πρόταση και η πιθανή πώληση

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη και του Παναθηναϊκού, όπως αποκαλύπτει ο Τσάρλυ στην εκπομπή του, στους «betarades.gr».

Παναθηναϊκός: «Εξελίξεις με Βαγιαννίδη - Η στάση Αλαφούζου»

Νέα δεδομένα έρχονται στην υπόθεση του Γιώργου Βαγιαννίδη στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τσάρλυ, καθώς οι δύο πλευρές αναμένεται να κάτσουν το επόμενο διάστημα στο τραπέζι, ώστε να βρεθεί μια λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

Ουσιαστικά ο πρόεδρος του Τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος, είναι διατεθειμένος να βγάλει από το «ψυγείο» τον Έλληνα μπακ κι από εκεί και πέρα να του κάνει μια νέα και πιο βελτιωμένη πρόταση προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ για τα επόμενα χρόνια.

Πάντως ακόμη κι αν ο Βαγιαννίδης αρνηθεί τη νέα πρόταση, τότε ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να πωλήσει τον Γενάρη τον ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό και να μην τον χάσει ελεύθερο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος:

«Με βάση όσα έχουν συμβεί έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα και είναι λογικό να έχουν μπει άλλες προτεραιότητες. Ο Αλαφούζος στην περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει φερθεί από την πρώτη στιγμή εξαιρετικά και τιμάει τον Παναθηναϊκό η όλη στάση.

Πιστεύω ότι και κάποιος που δεν εκτιμάει τον Αλαφούζο δεν μπορεί να πει ότι ο σύλλογος δεν έκανε άψογα πράγματα στην περίπτωση αυτή προς τη μνήμη και την οικογένεια του Μπάλντοκ.

Υπήρξε μια επικοινωνία πάνω σ’ αυτή την πραγματικότητα με τη μητέρα του Βαγιαννίδη και έχει συμφωνηθεί να γίνει ραντεβού με τον εκπρόσωπο του παίκτη ή τον ίδιο τον παίκτη, για να τα βάλουν κάτω και να βρεθεί μια λύση.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα του κάνει νέα πρόταση, είναι ανοιχτός σ’ αυτό, αλλά δε θεωρώ ότι θα του κάνει στο ποσό που εκείνος επιθυμεί. Δηλαδή στα 800 χιλιάρικα, αλλά θα είναι βελτιωμένη σε σχέση με τη σημερινή ώστε να συμφωνήσει.

Αν όμως δε συμφωνήσει με τη νέα πρόταση, δε θα ανέβει κοντά στο εκατομύριο, όμως στον Παναθηναϊκό θέλουν να έρθουν σε μια συνεννόηση, ώστε ο παίκτης να παίζει κανονικά μέχρι τον Ιανουάριο και τον Ιανουάριο να συμφωνήσουν να δοθεί σαν μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού.

Αυτό είναι το πλάνο του Αλαφούζου κι αυτό θα προσπαθήσει να κάνει στην πορεία. Εγώ με όσα έμαθα θεωρώ ότι θα μπει στην αποστολή ο Βαγιαννίδης στον ΟΦΗ γιατί δε θα γίνει τώρα αυτή η συνάντηση επειδή δεν είναι οι μέρες οι κατάλληλες.

Δεν ξέρω βέβαια με βεβαιότητα αν θα πάει στην αποστολή στην Κρήτη αλλά πιστεύω ότι θα είναι και δε θα περιμένει ο Παναθηναϊκός το ραντεβού».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr