Ετοιμάζουν σκάνδαλο!

Ετοιμάζουν σκάνδαλο!

Διάφορες κινήσεις φαίνεται να γίνονται στο παρασκήνιο εν όψει του ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”, με τους Σπάθα και Μάνταλο να είναι υποψήφιοι να διευθύνουν την αναμέτρηση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η εβδομάδα του πρώτου μεγάλου ντέρμπι της σεζόν βρίσκεται σε… εξέλιξη. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορεί να έχουν επικεντρωθεί στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, ωστόσο στο παρασκήνιο φαίνεται πως έχουν αρχίσει ήδη να δρομολογούνται κινήσεις προκειμένου οι “ερυθρόλευκοι” να μην υποστούν ανάλογο στραπάτσο με το περσινό.

Σύμφωνα με την “Πράσινη” από την Τρίτη υπάρχει έντονη φημολογία πως έχουν αρχίσει διάφορες ζυμώσεις για τον διαιτητή που θα οριστεί στο μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής και τα ονόματα που ακούγονται δείχνουν και τις προθέσεις κάποιων.

Οι Ηλίας Σπάθας και Σταύρος Μάνταλος παρουσιάζονται ως υποψήφιοι και όπως γίνεται κατανοητό πιθανός ορισμός τους θα είναι μεγάλο σκάνδαλο. Οι “πράσινοι” δεν θέλουν ν’ ακούν για τους συγκεκριμένους διαιτητές, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις στο παρελθόν τους έχουν βρει μπροστά τους και τα κατορθώματα τους είναι γνωστά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News