Μπατάλια: «Δίνει περισσότερα από την Αλαβές ο Παναθηναϊκός!»

Μπατάλια: «Δίνει περισσότερα από την Αλαβές ο Παναθηναϊκός!»

Δεν έχουν πάρει είδηση… οι Ισπανοί από το τι παίζεται στην Ελλάδα σχετικά με το θέμα του Παναθηναϊκού με τον Μπατάλια και εξακολουθούν να δημοσιεύουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Η ισπανική AS ανέφερε πως οι πράσινοι βρίσκονται σε θέση να βγάλουν από το ταμείο τους περισσότερα χρήματα από την Αλαβές (κοντά στα 3 εκατ. ευρώ) για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και πως αυτή τη στιγμή έχουν το προβάδισμα!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς ο Παναθηναϊκός υποστήριξε πως δεν ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Αναλυτικά:

“Ο Ροντρίγκο Μπατάλια κοστίζει 5 εκ. ευρώ, ένα ποσό που δεν μπορεί να δώσει η Αλαβές. Η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας δεν θα είχε πρόβλημα να ρίξει τις απαιτήσεις της σε ένα ποσό κοντά στα 3 εκ. ευρώ. Ο Παναθηναϊκός, έχει ήδη ξεπεράσει την Αλαβές και φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Αργεντινό”, αναφέρει η AS σε σχετικό ρεπορτάζ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News