Καθυστερεί λίγο η δόση στους παίκτες

Καθυστερεί λίγο η δόση στους παίκτες

Με μια μικρή καθυστέρηση θα καταβληθεί η δόση του Φεβρουαρίου στους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Ο Γιάννης Αλαφούζος γενικότερα δεν έχει απογοητεύσει φέτος στο θέμα των πληρωμών, καθώς δεν έχει ακουστεί το παραμικρό στο εσωτερικό της ομάδας από τους παίκτες για την καταβολή των δόσεων (ασφαλώς μελανό σημείο αποτελούν οι υπάλληλοι της ΠΑΕ).

Η διοίκηση αναμένεται να καθυστερήσει λίγο την καταβολή της δόσης του Φεβρουαρίου, όπως συνέβη και με τη δόση του Δεκέμβρη. Όπως υπολογίζεται, οι παίκτες θα δουν το χρώμα του χρήματος μέσα στον Απρίλιο.

Δεν έχει ακουστεί η παραμικρή αντίδραση από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Εξάλλου, η διοίκηση έχει περιθώριο ενός μήνα για να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, καθώς οι παίκτες δεν έχουν δικαίωμα προσφυγής ακόμη.

Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επαναληφθούν τα περσινά. Απλά το Τριφύλλι έχει επικεντρωθεί αποκλειστικά στο θέμα της αδειοδότησης, εκεί που έχει ακριβώς δέκα ημέρες μπροστά του για να στείλει ολοκληρωμένο φάκελο στην ΕΠΟ.

Από τους ανθρώπους της ομάδας υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο στόχος θα επιτευχθεί, αφού έχουν φύγει από τη μέση οι δύσκολες υποθέσεις των Ρινάλντι, Γκονζάλες και Στραματσόνι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News