Καρπετόπουλος: «Ο ΠΑΟ πέταξε το ματς από δικά του λάθη»

«Καμία συμμαχία Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού - Σύμμαχοι όσο το ΚΚΕ με το ΚΙΝΑΛ»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος σχολίασε μέσω της εφημερίδας «Sportday» το ντέρμπι αιωνίων ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, θεωρώντας πως οι πράσινοι έχασαν το ματς από δικά τους λάθη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟ στο ΣΕΦ και η νίκη του δεν είναι ασήμαντη. Είναι μία νίκη που πιθανότατα του δίνει πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος -πλην συγκλονιστικού απροόπτου. Είναι επίσης η ένατη συνεχόμενη επί του ΠΑΟ κι αυτό κάτι λέει. Ήταν όμως η δυσκολότερη εδώ κι έναν χρόνο: θα ‘λεγα πως ήταν ο ΠΑΟ αυτός που πέταξε το ματς με τα πολλά λάθη και τις κακές επιλογές στην επίθεση στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου. Εντέλει και οι δύο ομάδες ήταν κομμάτι κερδισμένες. Ο Ολυμπιακός απέφυγε τη μουρμούρα. Ο ΠΑΟ είδε ότι έχει καλύψει τη διαφορά απ’ τον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News