Καρπετόπουλος για αποκλεισμό ΟΣΦΠ: «Δεν έχω καταλάβει γιατί δεν γίνεται ένα φάουλ»

Καρπετόπουλος: «Ηττήθηκε λόγω ανοησίας ο Άρης, έκανε το καλύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο»

Ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, σχολίασε την ήττα του Ολυμπιακού από την Εφές στον ημιτελικό.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ο Ολυμπιακός έχει ειδικότητα στα θαύματα στα φάιναλ φορ: καμιά φορά δεν τα καταφέρνει όταν τα πράγματα είναι απλά, όπως στον ημιτελικό με την Εφές.

Μετά από πολλές περιπέτειες, παρά το συνολικό επιθετικό βραχυκύκλωμα του τελευταίου δεκαλέπτου, στο οποίο ο Ολυμπιακός έχει πετύχει ο 11 πόντους, ο Σλούκας, που δεν τα παρατάει ποτέ αφού έχει μειώσει με δύο βολές, δίνει στον Χασάν Μάρτιν το καλάθι μιας ισοφάρισης. Απομένουν 19 δευτερόλεπτα.

Η Εφές έχει τους δύο πιο σεσημασμένους “killer” του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά όλοι ξέρουν πως το τελευταίο σουτ θα το κάνει ή ο Λάρκιν ή ο Μίσιτς, που δεν έχει καλάθι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ποτέ δεν έχω καταλάβει γιατί σε αυτές τις φάσεις δεν γίνεται ένα φάουλ ώστε να τελειώσει η ομάδα το ματς με την μπάλα στα χέρια , αλλά αυτό είναι μία παλιά μου αναπάντητη απορία.

Η καινούργια μου είναι πώς γίνεται σε μία ομάδα που υπάρχουν αμυντικοί όπως ο Παπανικολάου κι ο Γουόκαπ να βρίσκεται να παίξει την καθοριστική άμυνα στον Μίσιτς ο Βεζένκοφ, που ήταν ψυχολογικό σχεδόν εκτός αγώνα.

Δεν καταλαβαίνω επίσης πώς γίνεται να μην έχει βγει στον Σέρβο ο Χασάν Μάρτιν, που είναι αλτικός και σκληρός και που τον δυσκόλεψε σε ένα πλήθος από τελικές προσπάθειες.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News