Κανονικότητα με «διπλό» στο Εξοχικό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Ο κίνδυνος στο ΣΕΦ και η ανάγκη για «μεταγραφές»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στο 2ο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» και 1ο για την Basket League

O Παναθηναϊκός συνεχίζει την ανοδική πορεία του, βαδίζοντας από νίκη σε νίκη. Έπειτα από το διπλό στο Κάουνας -πρώτη ομάδα που φεύγει νικηφόρα από εκεί φέτος- με 81-67 η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς πλησίασε περισσότερο την πρώτη 8άδα της βαθμολογίας και έφτασαν τις πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.

Μάλιστα, η εμφάνιση τόνωσε περαιτέρω το ηθικό στα αποδυτήρια και έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον «αιώνιο» πελάτη ενόψει του δεύτερου φετινού ντέρμπι. Στο πρώτο, η προπαγάνδα της ΕΟΚ και οι απουσίες του «τριφυλλιού», έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη στο Super Cup. Πλέον, τα πράγματα είναι διαφορετικά, καθώς οι Γουόλτερς και Μπέικον είναι παρόντες και αγριεμένοι!

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 19.15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Γουόλτερς: «Συνεχίζουμε δυνατά»

Ο Νέιτ Ουόλτερς αναφέρθηκε στην ομαδική δουλειά που έκανε ο Παναθηναϊκός, νικώντας τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο άσος του Παναθηναϊκού στην κάμερα της συνδρομητικής τηλεόρασης.

«Κάναμε πολύ καλή αρχή σε μια πολύ δύσκολη έδρα κάνοντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πήραμε τη διαφορά. Ξέραμε πως θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν, στην τρίτη περίοδο βάλαμε κάποια σουτ και στην τέταρτη σταματήσαμε τον αντίπαλο σε πολλές περιπτώσεις και στο τέλος ήταν μια τεράστια νίκη για εμάς. Δεν τα πηγαίναμε καλά μακριά από την έδρα μας , ήταν μια ομαδική δουλειά σήμερα».

Για τον Μπέικον: «Είναι σπουδαίος παίκτης. Κάναμε κάποιες προπονήσεις μαζί, μας έχει βοηθήσει πολύ και στα αποτελέσματα. Είμαστε πολλοί νέοι παίκτες μαζί και μαθαίνουμε ακόμα ο ένας τον άλλον. Δεν είμαστε σε ιδανική κατάσταση ακόμα αλλά σε καλύτερη από πριν».

Ασταμάτητος ο Ντέρικ Γουίλιαμς

Εντυπωσιακός ο Ντέρικ Ουίλιαμς με 25 πόντους στη νίκη επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Διαβάστε αναλυτικά τι είπε ο Αμερικανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού μετά το τέλος του ματς.

«Ήταν ομαδική δουλειά, κάναμε καλά σκριν και πικ εν ρολ. Κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια με τα παιδιά και είπαμε ότι πρέπει να μπαίνουμε δυνατά στα παιχνίδια. Πήραμε μια διαφορά και τη συντηρήσαμε ως το τέλος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News