Εκτός πλάνων ο Στάικος, αξιώνει χρήματα ο Παναθηναϊκός

Εκτός πλάνων ο Στάικος, αξιώνει χρήματα ο Παναθηναϊκός

O Πασχάλης Στάικος μπορεί να μην υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό, όμως οι πράσινοι δεν προτίθενται να τον αφήσουν ελεύθερο αξιώνοντας χρήματα για να τον παραχωρήσουν.

Μπορεί ο νεαρός μέσος των «πρασίνων» να μην βρίσκεται στα πλάνα του Γιώργου Δώνη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό δεν είναι διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν χωρίς αντίτιμο.

Το συμβόλαιο του Πασχάλη Στάικου με το «τριφύλλι» εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sportday» ήδη δύο ομάδες της Super League 1 έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Μία εξ’ αυτών μάλιστα είναι ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος, πάντως, φέρεται να θέλει τον 23χρονο χαφ ελεύθερο.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει χωρίς χρηματικό αντίτιμο, κάτι το οποίο έχει εκφραστεί στον παίκτη από τον Νίκο Νταμπίζα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News