Χουάνκαρ: «Σίγουρα θα γεμίσουν το γήπεδο οι οπαδοί μας!»

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 0-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Χουάνκαρ μίλησε στο SDNA για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, για τον κόσμο του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας και για την κρισιμότητα της αναμέτρησης με τον Άρη.

Πως νιώθεις για την πρόκριση στον τελικό και τη νίκη επί της Λαμίας;

«Είναι πολύ σημαντικό για μας το γεγονός ότι προκριθήκαμε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάναμε δύο νίκες επί της Λαμίας, που ήταν ένας αντίπαλος που έκρυβε κινδύνους. Τόσο εμείς οι παίκτες, όσο και η διοίκηση και οι οπαδοί μας είχαμε από την αρχή στόχο να διεκδικήσουμε το Κύπελλο και πλέον απέχουμε μόλις ένα ματς. Μετά από 8 χρόνια παίζουμε σε τελικό και πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο ματς. Φυσικά θέλουμε να το κατακτήσουμε για να κάνουμε όλους τους φίλους της ομάδας χαρούμενους».

Μετά το ματς με την Λαμία υπάρχει το παιχνίδι με τον Άρη, ένα κρίσιμο ματς για τον Παναθηναϊκό.

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη – πρόκριση στον τελικό επί της Λαμίας, αλλά πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι θετικό το γεγονός ότι θα παίξουμε στην έδρα μας. Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός και είμαι σίγουρος ότι και πάλι θα γεμίσουν το γήπεδο και θα μας δώσουν την έξτρα ώθηση για να πάρουμε τη νίκη. Μια νίκη που και θέλουμε και χρειαζόμαστε στην προσπάθεια που κάνουμε για να βγούμε ξανά στην Ευρώπη. Πρέπει να δείξουμε σε όλους πόσο το θέλουμε».

Οι φίλοι της ομάδας παρότι δεν τους επετράπη να μπουν στο γήπεδο με την Λαμία, βρήκαν τρόπο να βρεθούν δίπλα.

«Ναι ακόμα και με αυτό τον τρόπο στάθηκαν δίπλα μας. Τους ακούσαμε, τους αισθανθήκαμε και μας βοήθησαν φυσικά. Είναι εκπληκτικοί οι οπαδοί μας και τους χρειαζόμαστε σε κάθε ματς. Και την Κυριακή σου ξαναλέω ότι σίγουρα θα γεμίσουν το γήπεδο. Όπως σε όλα τα εντός έδρας ματς έτσι και την Κυριακή θα αποτελέσουν την έξτρα βοήθεια. Είναι τρομερό να παίζεις μπροστά σε αυτό τον κόσμο. Είναι φοβεροί και πρέπει να κάνουμε τα πάντα ώστε να φύγουν χαρούμενοι από το γήπεδο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News