Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη σύνθεσή του.

Με δύο απουσίες - Έφτασε Κύπρο η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ο Κώστας Σλούκας ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις κατά την προπόνηση της Κυριακής (20/10), γεγονός που τον ανάγκασε να μείνει εκτός από τον αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός των «πρασίνων» αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, το οποίο τον αποκλείει από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ιδιαίτερα λόγω του ότι ακολουθεί και μια δύσκολη αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Εκτός δράσης βρίσκεται και ο τραυματίας Δημήτρης Μωραΐτης, ενώ δεν θα αγωνιστούν οι Τζέντι Όσμαν (εκτός επτάδας ελληνικού πρωταθλήματος) και Ομέρ Γιούρτσεβεν (εκτός εξάδας) σε αυτό το ματς. Αυτό σημαίνει ότι ο Εργκίν Αταμάν θα έχει στη διάθεσή του μόλις 11 παίκτες για την αναμέτρηση.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr