Αξιόλογα cuts του NBA για τον Εξάστερο

Αξιόλογα cuts του NBA για τον Εξάστερο

[ads]Το newspao.gr έψαξε όλα τα cuts του ΝΒΑ και παρουσιάζει 15 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για την περιφέρεια του Εξάστερου!
[ads2]

  1. Τζόρνταν Φάρμαρ: Από τα καλύτερα διαθέσιμα point guards. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη προσεγγίσει την πλευρά του Αμερικανού αθλητή, ωστόσο οι απαιτήσεις του (κοντά στο 1.300.000/χρόνο) έχουν παγώσει τις συζητήσεις, χωρίς να υπάρχει κάτι οριστικό.
  2. Τόνεϊ Ντάγκλας: Το όνομά του έκανε την εμφάνισή του σήμερα, καθώς υπάρχουν επαφές (και) μαζί του. Ο 30χρονος play maker κόπηκε πριν μερικές μέρες από το τελικό ρόστερ των Καβαλίερς και αποτελεί μία καλή περίπτωση για τον “Εξάστερο”.
  3. Άξελ Τουπάν: Αγωνίζεται στο 2-3 και έχει προταθεί στους πράσινους. Ο Γάλλος guard δεν κατάφερε να βρει μία θέση στο ρόστερ των Νάγκετς.
  4. Έλιοτ Γουίλιαμς: Ο πρώην πράσινος δεν βρήκε θέση στο ρόστερ των Γουόριορς και πλέον είναι ελεύθερος. Αν και αλμυρός (1.000.000/χρόνο) έχει αποδείξει πως είναι καλή προσθήκη για το “2”. Στον Παναθηναϊκό μέτρησε περίπου 14 πόντους ανα ματς.
  5. Τόνι Ρότεν: Σούπερ ταλαντούχος ο 23χρονος guard (1-2), ωστόσο δεν κατάφερε να βρει θέση στους Γκριζλς. Εξαιρετική περίπτωση.
  6. Κιρκ Χίνριτς: Ο έμπειρος play maker, που μπορεί να παίξει και στο δυο, μετά από πολλά χρόνια δεν καταφέρνει να βρει θέση στο ρόστερ κάποιας ομάδας και κυκλοφορεί ελεύθερος.
  7. Κέβιν Μάρτιν: Μπορεί να παίξει στο “2” και -κατά συνθήκη- στο 3. Ο έμπειρος guard έχει σούπερ ποσοστά και αποτελεί μία εξαιρετική περίπτωση. Συγκεκριμένα μετράει σε 736 ματς κοντά 17 πόντους μέσο όρο με 43% στα δίποντα και 38% στα τρίποντα!
  8. Τζόρναν Άνταμς: Ο 22χρονος μπορεί να παίξει και στο 2 και στο 3 και δεν κατάφερε να βρεθεί στο τελικό ρόστερ των Γκριζλς.
  9. Άντονι Μπάρμπερ: Στα 22 του και κάνοντας σούπερ σεζόνς στο κολέγιο, ο Μπάρμπερ δεν κατάφερε να βρει θέση στην Φιλαδέλφεια. Παίζει ως άσσος.
  10. Γουίλ Μπάινουμ: Ο έμπειρος Αμερικανός, με πέρασμα και από Ευρώπη (Μακάμπι Τελ Αβίβ) βρίσκεται ελεύθερος. Αξιόπιστη λύση για το “1”.
  11. Μάριο Τσάλμερς: Μετά από 8 χρόνια στο ΝΒΑ, ο Τσάλμερς κυκλοφορεί ως free agent και αποτελεί μία σούπερ λύση για τις θέσεις 2-3.
  12. Αλόνζο Tζι: Ο 29χρονος guard (2-3) έμεινε ελεύθερος από τους Πέλικανς και πλέον έχει να σκεφτεί ανάμεσα σε Ευρώπη και Κίνα.
  13. Τζάρετ Τζακ: Στα 33 του ο πολύπειρος playmaker αποδεσμεύτηκε από τους Χοκς με ομάδες από την Κίνα να έχουν ήδη κάνει κρούση.
  14. Κένταλ Μάρσαλ: Στα 25 του έμεινε ελεύθερος από τους Τζαζ και πλέον όλα είναι ανοικτά για την καριέρα του, ακόμα και η NBDL.
  15. Ρέτζι Γουίλιαμς: Ο 30χρονος δεν κατάφερε να βρει λύση στο τελικό ρόστερ των Θάντερς. Η επιστροφή στην Ευρώπη μοιάζει πιθανή, καθώς γνωρίζει το περιβάλλον από την θητεία του σε Σαράτοφ, Λαμποράλ και Ντιζόν. Εξαιρετική λύση για τις θέσεις 2-3.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News