Να τελειώνει το μαρτύριο! - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την ισοπαλία με Αστέρα

Προτελευταία πράξη σε ακόμα μια μαρτυρική σεζόν για τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό…

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στις 19:30 (12/5) τον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο ματς της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Χωρίς ενδιαφέρον το Τριφύλλι, αφού με το τρίο της αποτυχίας, Αλαφούζο-Ντρεοσί-Μπόλονι, κατόρθωσε να μην βγει για ακόμα μια σεζόν Ευρώπη. Ο Μπόλονι μπορεί να είδε την πόρτα της εξόδου, ωστόσο αυτό δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι σε μια ΠΑΕ βαριά και βαθιά άρρωστη.

Με Συλαϊδόπουλο, ως υπηρεσιακό τεχνικό, στον πάγκο ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Άρη. Χρέος των «πράσινων» να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα μετά από ένα τραγικό σερί και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις στα δύο ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της σεζόν. Τελευταία αγωνιστική, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Σέντρα στο Άρης – Παναθηναϊκός σήμερα στις 19:30.

Μήνυμα Συλαϊδόπουλου για τα ματς που απομένουν:

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μια οικογένεια και να υπάρχει σεβασμός τόσο απέναντι στα πρόσωπα όσο και στον ίδιο τον σύλλογο. Είμαι 7-8 χρόνια στην ομάδα και γνωρίζω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά. Ακόμη κι αν δεν είμαι εδώ στην επόμενη μέρα, πολλοί από εσάς θα είστε. Σκεφτείτε την καριέρα σας και το καλό του συλλόγου».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News