Από αυτούς θα ξεκινάει η ενδεκάδα τη νέα σεζόν

Από αυτούς θα ξεκινάει η ενδεκάδα τη νέα σεζόν

Mεγάλη υπόθεση το playmaking στο ποδόσφαιρο…

Του χρόνου με Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες χωρίς θέματα τραυματισμών ο Λάζλο Μπόλονι (εφόσον παραμείνει στην τεχνική ηγεσία) μπορεί να δημιουργήσει τελείως διαφορετικό σύνολο, πιο θεαματικό, που θα παίρνει περισσότερα ρίσκα και θα έχει στο νου του περισσότερο να σκοράρει παρά να σταματήσει τον αντίπαλο.

Οι Νοτιοαμερικάνοι είναι στυλοβάτες του όλου οικοδομήματος και το ανέβασμά τους έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο, την ώρα που η ομάδα χρειάζεται περισσότερο παίκτες μυαλού παρά ενστίκτου.

Το σημείο της σεζόν είναι ιδιαίτερο και οι επιλογές συγκεκριμένες, με βάση αυτό το κριτήριο και τα δεδομένα που υπάρχουν με το ένα ντέρμπι να διαδέχεται το άλλο, ο Λούκας και ο Βραζιλιάνος είναι οι πρώτοι υποψήφιοι για να πάρουν το τριφύλλι στις πλάτες τους, γι αυτό άλλωστε η διοίκηση τους καλοπλήρωσε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News